RETUR 

Som kunde hos CAIA ønsker vi at du alltid skal kunne føle deg sikker på at du får nye, pene og uåpnede produkter. Derfor aksepterer vi ikke retur av produkter som er testet eller åpnet. Hvis produktene er helt uåpnet, kan du angre kjøpet innen 30 dager. 

Vi tilbyr ikke fraktetikett for retur, du står selv på fraktkostnaden. Ved retur er du ansvarlig for risikoen for varen, og vi anbefaler at du sender pakken med sporing − MERK! Ikke anbefalt / ikke Schenker. Bruk gjerne originalesken ordren kom i som ytre emballasje ved retur.

Merk returen tydelig med CAIA Cosmetics, legg ved et notat med navn, ordrenummer og e-postadresse og send pakken til:

Bonver Logistics
Att: CAIA Cosmetics
Gåshaga brygga 1
181 85 Lidingö, Sverige

Tilbakebetaling av mottatt og godkjent retur skjer innen 30 dager. Ved ugyldig retur, tar vi kontakt med deg via e-post.


REKLAMASJON

Ved en reklamasjon, ta gjerne kontakt med kundeservice via kontaktskjemaet her. For raskest mulig håndtering ber vi deg om å legge ved tydelige bilder/video der vi kan se feilen du opplever, samt produktets batchnummer. 

Reklamasjonsretten gjelder feil som kan tilskrives produksjonen av varen og gjelder altså ikke normal slitasje eller aldring av et produkt.

Beauty Icons AB forbeholder seg retten til å først utbedre feilen, deretter levere varen på nytt og i siste instans tilbakebetaling. Merk at Beauty Icons AB ikke dekker returfrakt.

Ved en eventuell tvist følger vi den svenske Allmänna Reklamationsnämndens beslutning.

CAIA Cosmetics

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle