Returer, bytter og reklamasjoner

Ifølge svensk lov (Distans- och hemförsäljningslagen) har du som forbruker alltid 30 dagers angrerett. Kontakt vår kundeservice hvis du vil bytte eller returnere noe innenfor denne fristen.

Ved retur står du ansvarlig for varen, og det er derfor svært viktig at varen returneres i uskadet originalemballasje, og at alle eventuelle lapper og bruksanvisninger også sendes med. Bruk gjerne originalemballasjen som ytre emballasje. Pakk returen godt, og send pakken sporbart - OBS! Ikke rekommandert, ikke Schenker. Ved retur eller bytte betaler du selv returkostnaden.

Tilbakebetaling for mottatt og godkjent retur skjer innen 30 dager.

Du som forbruker har ifølge svensk lov mulighet til å reklamere en vare i opptil 3 år etter kjøpet, men det må være innen rimelig tid etter at en feil oppdages. Reklamasjonsretten gjelder feil som kan tilskrives produksjonen av varen og gjelder altså ikke normal slitasje eller aldring av et produkt.

Beauty Icons AB forbeholder seg retten til i første omgang å utbedre feilen, i neste omgang å levere varen på nytt, og i siste instans å kjøpe varen tilbake. Kontakt vår kundeservice hvis du har spørsmål om returer, på info@caiacosmetics.com. Vær oppmerksom på at Beauty Icons AB ikke dekker returfrakt.

Beauty Icons AB foretar en vurdering når vi har mottatt varen, og kontakter deg da for videre informasjon. Etter at vi har mottatt den returnerte varen, behandler vi saken i løpet av 30 dager.

Merk returen tydelig med CAIA Cosmetics, og legg ved en lapp med ordrenummeret og navn. Send pakken sporbar til:

Bonver Logistics
Att: CAIA Cosmetics
Gåshaga brygga 1
181 85 Lidingö
Sweden 

Ved eventuell tvist følger vi Allmänna Reklamationsnämndens avgjørelse.

CAIA Cosmetics

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle