parfyme

Bygg din egen duftgarderobe! Finn parfymen du vil bruke om dagen og på sene kvelder. Hver produktside beskriver hjerte-, topp- og basenotene til parfymen for å beskrive duften for deg og hvordan den oppleves. Alt for at du skal bli kjent med parfymene du ønsker å bruke i ulike settinger. Alle CAIAs parfymer er veganske.

Bestselger
le ciel parfyme
le ciel parfyme
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Kjøp
LE SOIR LUMIÈRE
LE SOIR LUMIÈRE
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Kjøp
AMICI
AMICI
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Kjøp
Senso Parfyme
Senso Parfyme
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Kjøp
BISOU
BISOU
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Kjøp
LA NUIT
LA NUIT
Eau de Parfum
Perfume
595 KR
Kjøp
LE CIEL SENSATION
LE CIEL SENSATION
Perfume & Body Butter
Kit 17 %
695 KR

Parfymer hos CAIA 
Vår ambisjon er å skape produkter av høy kvalitet til en god pris for kundene våre. Vi legger sjelen vår i utviklingen av produktene. Vi lytter alltid til hva kundene våre ønsker, og hva vi synes vi savner i sortimentet vårt og på markedet. Alle parfymene er nøye utviklet av CAIAs produktutviklingsteam for at de skal ha akkurat den duften vi ønsker, med en flakong med fin design.

Vi vil ha et stort utvalg parfymer med en god variasjon i dufter som kan passe til alle anledninger og ulike tider på døgnet. Men også med en flakong som er like flott på badehyllen som i vesken. I dag har vi utviklet veganske parfymer med alt fra sensuelle til lettere dufter. Vi vil at parfymene våre skal gi folk selvtillit. Alla CAIAs skal omfavne hvor fantastiske de er.

Parfymens duft
På hver av produktsidene for de ulike parfymene kan du lese en beskrivelse av parfymen og om dens topp-, hjerte- og basenoter for å få en bedre forståelse av parfymens duft og preg.
Du kan også se flere videoer om parfymene på YouTube-kanalen vår, der vi personlig beskriver duften.

Bygg opp en duftgarderobe 
Mange finner favorittparfymen sin og bruker den i alle sammenhenger – og det elsker vi! Men mange finner også ulike favoritter til ulike situasjoner, for eksempel en til bruk på dagtid og en til kvelden – på jobben og på fest. I utvalget vårt av parfymer finner du alt fra sensuelle dufter til dufter med mer floralt preg – slik at du skal kunne finne favoritter til både hverdag og ferie.

Dufter vekker også minner – og skaper minner! Derfor kan det være gøy å variere. Uansett om du leter etter en ny signaturduft eller et supplement til parfymesamlingen, har vi det du trenger. Vi bør heller ikke glemme at parfyme er en populær gave å få.


Verdt å vite 
Alle parfymer er Eau de Parfum, EdP og inneholder 50 ml.
For at returer av parfymen skal være gyldig, må emballasjen være uåpnet og parfymen ubruk
Hvis du vil ha en nærmere beskrivelse av en parfyme eller har andre spørsmål, må du gjerne kontakte vår kundeservice – de hjelper deg gjerne.
Parfymen skal oppbevares på et svalt sted skjermet for direkte sollys for lengre holdbarhet.

CAIAs parfymer

  • Veganske
  • Cruelty Free
  • 50 ml
  • Gratis frakt over 250 kr


Vi vil ...
Vi har et mål og en visjon om å skape sminke og parfymer av aller høyeste kvalitet, uten at det skal gå for hardt ut over lommeboken din. Dette er noe vi jobber løpende med, og i dag selger vi sminken vår uten mellomledd – eksklusivt på www.caiacosmetics.no.
Når dere stiger inn i CAIAs univers, får dere ikke bare det beste markedet har å tilby, men også en flik av hjertene våre   


Kontakt oss
Vi hjelper deg gjerne! Gi oss gjerne beskjed hvis du har spørsmål om produktene våre, en bestilling eller andre ting. Kontakt oss via info@caiacosmetics.com, så svarer vi deg innen 24 timer. 

Parfyme

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle