Selvbruning

Med selvbruning får du fin og solbrun hud hele året! Her finner du selvbruningsproduktene våre samt produkter for å forberede huden, slik at du får et så jevnt og godt resultat som mulig. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Bestselger
PERFECT TAN
PERFECT TAN
Self Tan Mousse & Body Scrub
495 KR 590 KR
VACAY VIBE - LIGHT
VACAY VIBE - LIGHT
Self Tan Mousse
295 KR
Kjøp
Bestselger
VACAY VIBE - DEEP
VACAY VIBE - DEEP
Self Tan Mousse
295 KR
Kjøp
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
295 KR
Kjøp
EVEN TOUCH
Body Application Mitt
95 KR
Kjøp
TAN ME UP
TAN ME UP
Self Tan Mousse & Body Application Mitt
325 KR 390 KR
VACAY VIBE KIT
VACAY VIBE KIT
Self Tan Mousse, Body Scrub & Body Application Mitt
615 KR 685 KR
Nyhet
GLOW OBSESSION
GLOW OBSESSION
645 KR 745 KR
GLOW SERIES
1545 KR 1875 KR
Nyhet
GOLD DIGGER
GOLD DIGGER
465 KR 520 KR
Nyhet
PARTY PREP
465 KR 520 KR
Bestselger
SUMMER DROPS
SUMMER DROPS
Self Tan Serum
295 KR
Kjøp
Nyhet
VACAY READY
VACAY READY
595 KR 685 KR

Vacay Vibe Self Tan Mousse
Lett og luftig selvbruningsmousse som gir et jevnt og solbrunt resultat. Vacay Vibe er enkel å påføre, og den inneholder aloe vera og kokosolja som beroliger og fukter huden. Dusj og eksfolier huden før påføring. Fokuser på tørre områder som knær, albuer og ankler. Rist flasken godt før bruk. Hold flasken opp ned, og fordel moussen på EVEN TOUCH SELF TAN MITT. Masser produktet inn i huden til det er absorbert. Vask hendene umiddelbart etter påføring, og la moussen tørke før du kler på deg. La virke i 8–12 timer før den skylles av.  Fargen fortsetter å utvikle seg i opptil 24 timer etter at produktet skylles av. 

That Sugar Glow Body Scrub
De naturlige partiklene fra sukker og salt gir huden næring. Skrubben inneholder skimmer med kakaosmør, som gir huden glød selv etter at produktet er vasket av. Den skånsomme skrubben jevner ut huden, fjerner døde hudceller og etterlater en ren hud med fin glød. Påfør produktet med sirkulære bevegelser på fuktig hud. For de tørreste områdene, albuer, knær og ankler kan produktet også påføres på tørr hud ved å massere inn skrubben forsiktig. Skyll av med lunkent vann, og tørk huden forsiktig tørr med et håndkle for å bevare gløden.

Selvbruning
Virkestoffet som gjør huden brun, kalles DHA. Det er et kjemisk stoff som finnes i forskjellige sukkerarter. Stoffet trenger inn i det ytterste laget av hudceller, og fargen svekkes i takt med at den vaskes bort og de døde hudcellene forlater kroppen.

Levering
Når pakken din sendes fra lageret vårt, får du en mail med en sporingslink som du kan klikke på for å følge forsendelsen. Ordrebekreftelsen sendes bare ut digitalt – det betyr at det ikke sendes med en pakkseddel i forsendelsen. Kontakt kundeservice hvis du har spørsmål om leveringen.

Sosiale medier
Følg oss i sosiale medier! Der får du tips, inspirasjon og nyheter. Vi er på Instagram, YouTube, TikTok, Facebook og Pinterest. 

Takk for støtten!
Vi setter så stor pris på all varme og glede som dere sprer hver dag på sosiale medier. Fortsett gjerne med å tagge CAIA Cosmetics – vi synes det er så gøy å se dere bruke produktene våre og hvor fantastisk flinke dere er til å legge make-up.

Hva synes du om produktene våre?
Vi vil gjerne vite hva akkurat du synes om produktene våre! Opprett gjerne en konto på nettstedet vårt via Mine Sider, og skriv en anmeldelse av hva du synes om selvbruningen vår. 

Self TanSelf TanSelf Tan

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle