Eyeliner

Fremhev øynene dine med en eyeliner som skaper en mer intens look. Tilpass påføringen etter hvor dramatisk effekt du vil ha – en eyeliner kan brukes like mye til hverdags som til fest. Bruk svart eyeliner for å skape intensitet i blikket, og bruk hvit eyeliner for å skape en illusjon av større og lysere øyne. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
MTV
LOW WAIST
LOW WAIST
Eyeliner
195 KR
Kjøp
MTV
PUNK’D
PUNK’D
Eyeliner
195 KR
Kjøp
MTV
MILLENNIAL
MILLENNIAL
Eyeliner
195 KR
Kjøp
DUO EYE PENCIL
DUO EYE PENCIL
Double Ended Eye Pencil
225 KR
Kjøp
SNATCHED EYELINER
SNATCHED EYELINER
Liquid Eyeliner
195 KR
Kjøp
Nyhet
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
395 KR 440 KR
Nyhet
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
655 KR 765 KR
EYE BRIGHTENER
EYE BRIGHTENER
Inliner
195 KR
Kjøp
PENCIL EYELINER
PENCIL EYELINER
Eyeliner
195 KR
Kjøp
LIQUID EYELINER
LIQUID EYELINER
Eyeliner
195 KR
Kjøp

Eyeliner har lenge vært en stor favoritt hos mange. Det kan fremheve øynene dine på en vakker måte, samtidig som du selv velger hvor dramatisk og intenst utseende du ønsker. Dette gjør at eyeliner passer like bra til hverdags som til fest. 

Legg eyelineren langs vippekanten for å skape intensitet i blikket – du velger selv hvor bred eyelineren skal være. Du kan også dra vingen ut fra ytterkanten av øyet for å skape den ikoniske cat eye-looken. Eyeliner finnes både som flytende eyeliner med en tynn spiss for presis påføring, eller som eyelinerblyant for enkel bruk. 

Med en hvit eyeliner skaper du en illusjon av større og lysere øyne. Legg den innerst på den nedre våtkanten. 

Påføring: 
Når du har valgt hvilken type eyeliner du vil bruke, er neste steg å teste den i praksis! Det blir ofte lettere å lage rette linjer hvis du lener albuen mot noe. Når du legger den på, bør du bruke en relativt rask bevegelse – resultatet kan bli litt «skjelvete» hvis man er for langsom på hånden. Øvelse gjør mester, og du kommer ti å kunne lage alt fra en fin hverdagslook til mer sensuelle looks. 

CAIA Eyeliner: 

  • Vannfast formel
  • Hvit og sort eyeliner 
  • Gratis frakt over 250 kr 
  • Cruelty Free 

Hva slags eyeliner bør du velge?
Ofte er det en smakssak hva man foretrekker både utseendemessig og også å jobbe med. Bruker du flytende eyeliner, blir linjen mer skarp og presis, mens en blyant gjør det mulig å jobbe mer med blending og få et mykere resultat. 

Den hvite eyelineren kan brukes alene eller kombineres med alle typer eyeliner. 

Tips til deg som vil legge på eyeliner med vinger 

Vil du få til å legge eyeliner med den populære vingen som gir en vakker og ikonisk cat eye-effekt? 

  • Begynn med å legge en passe bred linje på midten av øyelokket. Et godt tips er å holde eyelineren litt skrått nedover, slik at du kommer helt ned til vipperøttene for jevnest mulig påføring.  
  • Deretter begynner du med å legge en litt smalere linje i øyekroken ved neseroten, og jobb deg opp mot midten av øyelokket igjen. For å få på plass den ytre linjen begynner du å legge på eyelineren fra den ytre øyekroken og inn mot midten. 
  • Når du skal lage vingen, maler du en linje som begynner i den ytre øyekroken og trekker linjen diagonalt opp og utover mens du prøver å ha blikket ned. Rett deretter blikket rett frem og trekk ut en linje fra midten av den ytre øyekroken, og trekk denne linjen til den forrige linjen slik at den blir en spiss vinge. Fyll inn, og voilà – du har laget den klassiske eyeliner-looken med vinge!
  • Nøyaktig hvor langt du vil trekke ut vingen, og hvor høyt du vil legge den, er en smakssak og helt opp til deg! 
Eyeliner
EyelinerEyelinerEyeliner

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle