Dagkrem

Huden utsettes hver dag for ytre påkjenninger fra vær og omgivelser, og dagkremen er derfor et viktig steg for å styrke hudens barrierefunksjon. Dagkremen er det siste steget i hudpleierutinen – velg en dagkrem som passer for din hudtype og dine behov. 

Nytt design
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
295 KR
Kjøp
Bestselger
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
275 KR
Kjøp
Bestselger
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
Day Cream
275 KR
Kjøp
OIL CONTROL DAY CREAM
OIL CONTROL DAY CREAM
Oily/Combination Skin
Day Cream
275 KR
Kjøp
Bestselger
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
95 KR
Kjøp
HYDRA MATTE FACE CREAM
HYDRA MATTE FACE CREAM
Oily/Combination skin
Day Cream
285 KR
Kjøp
Bestselger
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
Lip Care
235 KR
Kjøp

En dagkrem gjenfukter huden og styrker hudbarrieren. En gjenfuktet hud danner grunnlaget for en vellykket makeup, og derfor er dagkremen et viktig siste steg i morgenrutinen. En dagkrem gjenfukter og myker opp hudens ytre lag, og «kapsler inn» de aktive ingrediensene som er påført tidligere i hudpleierutinen. Når du velger dagkrem, er det viktig å velge en som er tilpasset din hudtype og dekker dine behov. 

Tørr/sensitiv hud
En tørr og sensitiv hud trenger en parfymefri dagkrem som beroliger og gjenfukter i dybden. Vår dagkrem for tørr hud inneholder blant annet aloe vera, som virker beroligende og reparerende. Den inneholder også fuktboosten panthenol, som gjør huden glattere og mykere. 

Fet/kombinasjonshud
En vanlig myte er at fet hud eller kombinasjonshud ikke trenger gjenfukting, men denne myten stikker vi nå hull på. Hvis den fete huden er for tørr, kan den i stedet produsere enda mer talg for å kompensere for dette, og derfor er det viktig å bruke produkter som tilfører fuktighet. Vår dagkrem for fet/kombinasjonshud gjenfukter huden i dybden samtidig som den ved hjelp av salisylsyre balanserer talgproduksjonen og jevner ut fine linjer. 

Normal hud
Også en normal hud trenger gjenfukting for å opprettholde fuktbalansen. Vår dagkrem for normal hud er en skikkelig fuktboost som blant annet inneholder nøkkelingrediensen Moisture Magnet, som bevarer fuktigheten i huden. Den inneholder også vitamin E som styrker hudens beskyttende barriere og gjør huden silkemyk. 

Slik gjør du
Påfør kremen på et renset ansikt, etter toner og serum. Det er ikke mye som skal til, og vi anbefaler gjerne en mengde som er litt større enn en ert. Påføres med myke, lette, oppadgående bevegelser. 

Nattkrem
Det er viktig å bruke en dagkrem om dagen og før du legger makeupen, men det er også viktig å avslutte kveldsrutinen med en nattkrem. Om natten gjennomgår huden en reparasjonsfase der den har tid til å ta opp ingredienser som gjenoppretter den naturlige balansen. Avslutt dagen med The Sleeping Beauty Night Cream, som er full av fuktgivende og beroligende ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre. 


Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle