HÅRPLEIE

Her finner du alle hårproduktene i sortimentet vårt. Varmebeskyttelse, tørrsjampo eller hårolje? Det og mye mer kan du kjøpe her. Finn favorittene dine nå.

Det trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende å style håret. Med de riktige produktene blir det enkelt å få ønsket resultat. Håret kan gjøre hele looken! Her finner du alle stylingproduktene i sortimentet vårt. 

AFTER BEACH SALT WATER SPRAY
Saltvannsspray som gir tekstur og hold til håret, slik at det blir enkelt å skape en beachlook. Sprayen skaper en matt finish, og den gir også en følelse av tykkere hår. 

VOLUME BOOST ROOT LIFT SPRAY
Volumspray med riktig formel, som gir naturlig hold uten å være klebrig. Den inneholder vitamin E, som gir håret naturlig glans. 

TOUCH UP LIGHT TEXTURE SPRAY
Spray med en lett formel som gir naturlig hold og en luftig tekstur. 

ONE MORE DAY DRY SHAMPOO
Tørrsjampo som frisker opp og gir en nyvasket følelse. Med sin lette formel gir sprayen håret lett volum och tekstur. Den absorberer overflødig olje fra håret, og den får også stylingen til å holde lenger.

Å ta vare på og beskytte håret er viktig for at stylingen skal se så bra ut som mulig. Her finner du produkter som gir næring, fuktighet og mykner opp. Hvis du bruker stylingverktøy, trenger du varmebeskyttelse.

STEP ONE HEAT PROTECTION
Varmebeskyttelse som beskytter håret mot skader som kan oppstå av stylingverktøy. Sprayen har en lett formel som gir håret naturlig glans og bidrar til å myke den. 

PERFECT ENDS HAIR OIL
En hårolje som gir næring, mykner opp håret og gir det naturlig glans. Oljen har lett konsistens, slik at håret ikke føles tungt eller blir fett. 

CARE SOUFFLÉ HAIR MASK
En hårmaske som gir fuktighet og mykner opp hårstråene. Den inneholder arganolje og aminosyrer som mykner opp håret og gir det naturlig glans. 


Hairband og hairclips

Vi har også hårbånd og klemmer som er skånsomme mot håret, og som gjør det enkelt å holde håret unna ansiktet når du gjennomfører kveldsrutinen eller legger makeupen. Du finner alt tilbehør i kategorien «Koster & tilbehør». 

Kit
Vi tilbyr også flere forskjellige kit der vi har samlet produkter som passer sammen, til en rabattert pris. Du finner alle kitene våre i kategorien «Kits & sets». 

Kontakt oss
Har du spørsmål om produktene våre, trenger du hjelp til å finne riktig nyanse, eller lurer du på noe annet? Da kan du kontakte kundeservice. 

Følg oss!
Du finner oss på Instagram, YouTube, TikTok og Facebook. Der får du inspirasjon, informasjon og tutorials. Følg oss gjerne på Instagram for å få siste nytt og informasjon om nye lanseringer og produkter.

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle