Mascara

I dag skal en mascara ha mange funksjoner og egenskaper for å gi best mulig resultat. Velg mellom produkter som bygger volum, er pleiende, bøyer vippene, gjør vippene sterkere eller er vannfaste. Uansett hvilken du er ute etter, har vi mascaraer med flere pleiende egenskaper og funksjoner for å gi best mulig resultat. Finn din nye mascara i dag.

Bestselger
Allure Beauty
TWIST ME UP
TWIST ME UP
Mascara
Mascara
245 KR
Kjøp
Bestselger
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
Mascara
Mascara
245 KR
Kjøp
Bestselger
VANZ VA VA VOLUME
VANZ VA VA VOLUME
Mascara
Mascara
245 KR
Kjøp
DYNAMIC DUO
DYNAMIC DUO
Mascara
Kit 17 %
405 KR
Bestselger
NEXT LEVEL
NEXT LEVEL
Mascara
Mascara
245 KR
Kjøp
Bestselger
SPACE INTENSE
SPACE INTENSE
Mascara
Mascara
245 KR
Kjøp
WATERPROOF MASCARA
WATERPROOF MASCARA
Mascara
Mascara
245 KR
Kjøp
MTV
SPRING BREAK
SPRING BREAK
Mascara
Mascara
225 KR
Kjøp
Bestselger
VIPPETANG
Tools
Tools
155 KR
Kjøp
SNATCHED EYES
SNATCHED EYES
Kit 10 %
395 KR
Festive Season
ALL ABOUT EYES
ALL ABOUT EYES
Makeup Kit
Kit 19 %
655 KR
INTENSE DUO
INTENSE DUO
Mascara
Kit 17 %
405 KR
LUSCIOUS LASH KIT
LUSCIOUS LASH KIT
Mascara & Eyelash Curler
Kit 24 %
305 KR

Tips til DEG 
For at mascaraen din skal få en lengre levetid er et hett tips å ikke pumpe børsten opp og ned i håpet om å få opp mer av produktet. Dette bare tørker ut mascaraen og gjør at den får kortere holdbarhet. Dytt ned børsten én gang om du trenger mer av produktet på den, og husk å vri på børsten når du tar på mascaraen for å bruke alt på børsten.

Du bør alltid ta på mascaraen ved å begynne ved «roten» av vippene og deretter jobbe deg utover med kjappe, små sikksakkbevegelser for å også dekke alle de minste vippene og dekke vippene i hele lengden.

Når du skal ta bort mascara, kan du bruke vanlig sminkefjerner for øyesminke. Hvis du skal fjerne vannfast mascara, må du bruke en sminkefjerner som er spesielt myntet på vannfast sminke. 

For at du skal få mest mulig glede av mascaraen din, vil vi gi deg all informasjon du trenger og alle tips og triks vi kan for at resultatet skal bli best mulig. På YouTube-kanalen vår finner du masse tutorials og informative videoer om mascaraer for at du skal få både inspirasjon og informasjon om alle funksjonene ved den nye mascaraen din. 

Vi elsker dere!
Vi blir så utrolig glade og inspirert av dere når dere tagger oss i sosiale medier – dere ser fantastiske ut med produktene våre. Vi er så utrolig takknemlige for støtten vi får av dere hver eneste dag, og vi blir så glade for å se dere med produktene våre. Igjen – dere ser fantastiske ut.

 
CAIAs mascaraer
Vår ambisjon er å skape produkter av høy kvalitet til en god pris for kundene våre. Alle mascaraene er nøye utviklet av CAIAs produktutviklingsteam for at de skal ha best mulig effekt på ulike typer øyenvipper og best mulig funksjonalitet.

I dag fører vi flere ulike mascaraer der alle har forskjellige helt spesifikke funksjoner. Mange av dem kan også kombineres for å få et fantastisk resultat. Vi har mascaraer som passer for både korte og lengre vipper, med en rekke ulike funksjoner. Vi har veganske og vannfaste mascaraer, og mascaraer som gir intenst svarte vipper. Alt etter smak og behag! Vi har også satt sammen ulike kits der du får flere produkter til en bedre pris hvis du vil komplettere med to forskjellige mascaraer, eller du bare vil kjøpe to i slengen.

CAIAs mascaraer: 

  • Innovative mascaraer
  • Flere funksjoner
  • Høy kvalitet
  • Gratis frakt over 250 kr
  • Cruelty Free


Hva vi jobber for 
Vi har et mål og en visjon om å skape make-up av aller høyeste kvalitet, uten at det skal koste for mye. Dette jobber vi løpende med, og i dag selger vi sminken vår uten mellomledd – eksklusivt på www.caiacosmetics.com.

Når dere stiger inn i vårt univers, får dere ikke bare det beste markedet har å tilby, men også en stor flik av hjertene våre.  


Kontakt oss
CAIA jobber for deg – og vi vil gjerne høre fra deg! Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål om produktene våre, bestillinger eller andre ting. Kontakt oss via info@caiacosmetics.com, så svarer vi deg innen 24 timer.

MascaraMascaraMascara

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle