Primer

Legg et langtidsholdbart grunnlag for makeupen med CAIAs veganske primere! En av de mange fordelene ved å jobbe med en primer, er at de har egenskaper som gir et finere sluttresultat, samtidig som makeupen sitter bedre og holder seg lengre. Velg en ny primer i dag i henhold til akkurat din hudtype, og se selv hvor fine resultater du kan få!

Bestselger
WAKE ME UP CREAM
Color Corrector
Tilgjengelig i 2 nyanser
285 KR
Bestselger
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
RED CARPET PRIME - LIGHT TO MEDIUM
Tilgjengelig i 2 nyanser
325 KR
Kjøp
NO FOCUS
NO FOCUS
Face Stick
Primer
195 KR
Kjøp
DEW IT YOURSELF
DEW IT YOURSELF
Face Stick
Primer
195 KR
Kjøp
ALL NIGHT LONG
ALL NIGHT LONG
Long Lasting Primer
Primer
335 KR
Kjøp
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
RED CARPET PRIME - MEDIUM TO DEEP
Tilgjengelig i 2 nyanser
325 KR
Kjøp
ALL EYES ON ME
ALL EYES ON ME
Eye Shadow Primer
Eyeshadow
225 KR
Kjøp
THE PERFECT PRIME - NORMAL SKIN
THE PERFECT PRIME - NORMAL SKIN
Hydrating Primer
Primer
325 KR
Kjøp
Bestselger
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
95 KR
Kjøp

For å få et holdbart makeupresultat trenger man – i tillegg til en god hudpleierutine og godt fuktet hud – en primer tilpasset akkurat din hudtype, som kan bidrar til at du får et fint resultat som holder hele dagen.

CAIAs primere er veganske. Velg produktet som passer for deg, ut fra hudtypen din – normal/tørr hud eller blandet/fet hud. Finn din nye favoritt i dag!

Hvorfor skal man bruke en primer?
En primer jevner ut og mykgjør huden slik at makeupen både sitter bedre, i lengre tid og med et enda finere resultat. Primere inneholder flere ulike aktive ingredienser for å skape et perfekt resultat for akkurat din hud – for eksempel vil gjerne de med fet hud ha en matt effekt. 

The Perfect Prime – normal hud
Primeren vår for normal til tørr hud kommer i en herlig rosa pakke med en nydelig og lett formulering. Den lette formuleringen gjør at produktet trekker raskt inn i huden. Primeren er fuktighetsgivende, slik at du får et holdbart og flott resultat. Den jevner også ut hudtonen din og gir en vakker finish. Primeren inneholder flere næringsrike ingredienser, som niacinamid (vitamin B3), som gir en jevnere hudtone og glatter ut fine linjer. 

Primeren kommer i en krukke på 20 ml. 

Påføring
Primeren kommer med en spatel som gjør at du enkelt kan hente opp ønsket mengde av produktet. Primeren påføres på renset og fuktet hud.

Bruk spatelen for å hente opp en liten mengde primer og klapp den forsiktig ut over ansiktet. Nesen, haken og pannen er de vanligste områdene å bruke primer på, men du kan selvfølgelig påføre den i hele ansiktet om du vil det. 

Jobb forsiktig inn primeren i huden med sirkelbevegelser. Pass på at du ikke bruker harde bevegelser eller bruker for mye produkt. Vent med å legge på sminke til primeren har sunket inn i huden.

Vi elsker også å kombinere setting-sprayene våre med primerne våre! Kombinasjonen gjør at makeupen legger seg på en veldig fin måte og ser bra ut hele dagen. 

The Perfect Prime – fet hud 
Primeren vår for blandingshud og fet hud kommer i en herlig rosa pakke med en nydelig og lett formulering. Den lette formuleringen gjør at produktet trekker raskt inn i huden. Primeren jobber aktivt med å matte ned og gi en jevnere hudtone, slik at du får et holdbart og flott resultat. Primeren inneholder også ingredienser som hjelper huden å regulere talgproduksjonen slik at du får en matt effekt og reduserer synligheten av porer. 

Primeren kommer i en krukke på 20 ml.

Primerne våre: 

  • Veganske 
  • Lett formulering 
  • Jevner ut hudtonen din 
  • 20 ml 
  • Gratis frakt over 250 kr 

Sminkesett 
Vi har også satt sammen forskjellige sett for å gi deg enda bedre verdi for pengene! Der finner du flere produkter til redusert pris. Du kan for eksempel velge en primer i et sett med andre produkter. 

YouTube 
Synes du det er vanskelig å velge – eller vil du ha enda mer informasjon om primerne våre? Ta gjerne en titt på YouTube-kanalen vår, der vi har laget en video for dere der vi snakker enda mer om primerne våre – slik at du skal være sikker på at du gjør det rette valget! Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice, som gjerne svarer på alle slags spørsmål: info@caiacosmetics.com.  

Primer

PrimerPrimer

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle