Foundation

Foundation er grunnlaget for makeupen din, og i sortimentet vårt finner du forskjellige typer foundation. It’s Iconic er en flytende foundation, mens BB-stick har en kremete formel. Finn din favoritt her! 

Bestselger
BB-STICK
BB-STICK
Finns i 12 färger
NOK245
IT'S ICONIC FOUNDATION
IT'S ICONIC FOUNDATION
Finnes i 19 nyanser
NOK325
IT'S ICONIC DUO
IT'S ICONIC DUO
Foundation & Concealer
NOK425 NOK520
BLENDING BASE
BLENDING BASE
Foundation & Makeup Sponge
NOK365 NOK420
BASE PERFECTION
BASE PERFECTION
Foundation, Concealer & Setting Powder
NOK655 NOK815
IT'S ICONIC SET
IT'S ICONIC SET
Foundation & Foundation Brush
NOK425 NOK520
Bestselger
DOMED BUFFER FOUNDATION BRUSH 13
DOMED BUFFER FOUNDATION BRUSH 13
Foundation & Cream Contour
NOK195
Kjøp
Bestselger
PERFECT BLENDER
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
NOK95
Kjøp
Bestselger
BB-SET
BB-SET
BB-stick & Brush
NOK355 NOK440
FLAWLESS BASE KIT
FLAWLESS BASE KIT
BB-stick, Setting Powder & 3 Brushes
NOK925 NOK1155
Bestselger
FLAT BUFFER FOUNDATION BRUSH 14
FLAT BUFFER FOUNDATION BRUSH 14
NOK195
Kjøp
BB-KIT
BB-KIT
BB-stick & Brush
NOK355 NOK440

BB-STICK
BB-stick er en foundation med lett til middels dekning. Den bygges enkelt opp og blir ett med huden din, slik at du får et naturlig resultat. Produktet har en lett og kremete formel som gjør den enkel å påføre med et jevnt resultat. Sticken gir liv til huden på en naturlig måte, med en størrelse som gjør den enkel å ha med i vesken. Sticken kan påføres direkte på huden eller på en børste. Vi anbefaler Flat buffer foundation brush F14 eller Domed buffer foundation brush F13. Begynn med en liten mengde, og bygg på hvis det trengs mer. Påfør produktet ved å jobbe det inn for å få et så jevnt resultat som mulig.

IT’S ICONIC 
It’s Iconic Foundation har en myk formel som føles lett på huden og gir middels dekning som du enkelt kan bygge opp. Den inneholder SPF20, hyaluronsyre og vitamin C som gir fuktighet og beskytter huden. Påfør med Perfect Blender eller Domed buffer foundation brush F13.  IT’S ICONIC finnes i 19 forskjellige nyanser, og vi anbefaler at du matcher foundationen med IT’S ICONIC Concealer for å få et optimalt resultat. 

IT’S ICONIC inneholder følgende aktive ingredienser:

  • DAPHNE VITASENSE
    Lindrer og beskytter sensitiv hud mot for eksempel kulde, styrker hudbeskyttelsesbarrieren og reduserer inflammasjon.

  • HYALURONSYRA
    Tiltrekker og binder vann, noe som betyr at den både holder på og tiltrekker seg fuktighet. Gir en jevnere og fyldigere hud, fremmer cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Fra 25-årsalderen reduseres kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, slik at vi må tilføre dette utenfra.

  • C-VITAMIN
    En antioksidant som beskytter hudceller mot skade fra frie radikaler som følge av UV-eksponering. Hemmer produksjonen av melanin, noe som reduserer pigmenteringsendringer og brune flekker. Jevner ut hudtonen og gir ekstra glød.

Hvordan vet jeg hvilken undertone jeg har?
Hvis du har blå/mørkelilla årer, har du trolig en kald undertone. Hvis årene går mer mot grønt, har du nok en varmere undertone. Hvis du ikke har en tydelig farge i den ene eller andre retningen, har du trolig en nøytral undertone. Med en kald undertone bør du bruke en foundation som går i en mer rosa fargetone, mens en gulere foundation passer om du har en varm undertone. 

Tips!
Finn frem et hvitt klesplagg og hold det opp mot ansiktet i dagslys. Hvis hudtonen går mot rosa, har du en kald undertone, mens den går mer mot gult hvis du har en varm undertone. 

En flawless base!
Nøkkelen til en jevn og fin base som holder lenge, er hudpleie som er tilpasset hudtypen din, samt primer og setting spray. I sortimentet vårt finner du tre forskjellige setting sprays. En som gir fuktighet, en som gir glød, og en som sørger for at sminken holder ekstra lenge. Alle tre sørger for at makeupen din smelter sammen, og de gir et fint resultat. Vi har også primer for tørr eller fet hud, primer som gir glød, og primer som jevner ut og sørger for at sminken holder ekstra lenge. Avslutt basen ved å feste sminken med et setting powder. I sortimentet vårt finner du et Loose Setting Powder, et presset Finishing Powder og et Loose Under Eye Powder. Finn dine favoritter på CAIA Cosmetics for å skape en flawless base. 

FoundationFoundationFoundation

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle