Foundation

Foundation er grunnlaget for makeupen din, og i sortimentet vårt finner du forskjellige typer foundation. It’s Iconic er en flytende foundation, mens BB-stick har en kremete formel. Finn din favoritt her! 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Nyhet
DEWY DROPS
DEWY DROPS
Serum Foundation
345 KR
Bestselger
BB-STICK
BB-STICK
Finns i 12 färger
245 KR
Nyhet
DEWY GAZE
DEWY GAZE
Dewy Drops & Perfect Blender
385 KR 440 KR
IT'S ICONIC FOUNDATION
IT'S ICONIC FOUNDATION
Finnes i 19 nyanser
325 KR
BB-KIT
BB-KIT
BB-stick & Brush
355 KR 440 KR
Nyhet
YOU DEW YOU
YOU DEW YOU
Dewy Drops & Brush F14
455 KR 540 KR
Nyhet
SPRING GLOW
SPRING GLOW
Perfect Base
765 KR 895 KR
IT'S ICONIC DUO
IT'S ICONIC DUO
Foundation & Concealer
425 KR 520 KR
BLENDING BASE
BLENDING BASE
Foundation & Makeup Sponge
365 KR 420 KR
IT'S ICONIC SET
IT'S ICONIC SET
Foundation & Foundation Brush
425 KR 520 KR
BASE PERFECTION
BASE PERFECTION
Foundation, Concealer & Setting Powder
655 KR 815 KR
Bestselger
DOMED BUFFER FOUNDATION BRUSH 13
DOMED BUFFER FOUNDATION BRUSH 13
Foundation & Cream Contour
195 KR
Bestselger
PERFECT BLENDER
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
95 KR
Kjøp
Bestselger
BB-SET
BB-SET
BB-stick & Brush
355 KR 440 KR
FLAWLESS BASE KIT
FLAWLESS BASE KIT
BB-stick, Setting Powder & 3 Brushes
925 KR 1155 KR
Bestselger
FLAT BUFFER FOUNDATION BRUSH 14
FLAT BUFFER FOUNDATION BRUSH 14
195 KR
Kjøp
Nyhet
DEW IT ICONIC
Foundation & Concealer
465 KR 540 KR
Nyhet
PERFECT ANGLED COMBO
PERFECT ANGLED COMBO
Blender & Case
165 KR

BB-STICK
BB-stick er en foundation med lett til middels dekning. Den bygges enkelt opp og blir ett med huden din, slik at du får et naturlig resultat. Produktet har en lett og kremete formel som gjør den enkel å påføre med et jevnt resultat. Sticken gir liv til huden på en naturlig måte, med en størrelse som gjør den enkel å ha med i vesken. Sticken kan påføres direkte på huden eller på en børste. Vi anbefaler Flat buffer foundation brush F14 eller Domed buffer foundation brush F13. Begynn med en liten mengde, og bygg på hvis det trengs mer. Påfør produktet ved å jobbe det inn for å få et så jevnt resultat som mulig.

IT’S ICONIC 
It’s Iconic Foundation har en myk formel som føles lett på huden og gir middels dekning som du enkelt kan bygge opp. Den inneholder SPF20, hyaluronsyre og vitamin C som gir fuktighet og beskytter huden. Påfør med Perfect Blender eller Domed buffer foundation brush F13.  IT’S ICONIC finnes i 19 forskjellige nyanser, og vi anbefaler at du matcher foundationen med IT’S ICONIC Concealer for å få et optimalt resultat. 

IT’S ICONIC inneholder følgende aktive ingredienser:

  • DAPHNE VITASENSE
    Lindrer og beskytter sensitiv hud mot for eksempel kulde, styrker hudbeskyttelsesbarrieren og reduserer inflammasjon.

  • HYALURONSYRA
    Tiltrekker og binder vann, noe som betyr at den både holder på og tiltrekker seg fuktighet. Gir en jevnere og fyldigere hud, fremmer cellefornyelse og produksjon av kollagen og elastin. Fra 25-årsalderen reduseres kroppens egen produksjon av hyaluronsyre, slik at vi må tilføre dette utenfra.

  • C-VITAMIN
    En antioksidant som beskytter hudceller mot skade fra frie radikaler som følge av UV-eksponering. Hemmer produksjonen av melanin, noe som reduserer pigmenteringsendringer og brune flekker. Jevner ut hudtonen og gir ekstra glød.

Hvordan vet jeg hvilken undertone jeg har?
Hvis du har blå/mørkelilla årer, har du trolig en kald undertone. Hvis årene går mer mot grønt, har du nok en varmere undertone. Hvis du ikke har en tydelig farge i den ene eller andre retningen, har du trolig en nøytral undertone. Med en kald undertone bør du bruke en foundation som går i en mer rosa fargetone, mens en gulere foundation passer om du har en varm undertone. 

Tips!
Finn frem et hvitt klesplagg og hold det opp mot ansiktet i dagslys. Hvis hudtonen går mot rosa, har du en kald undertone, mens den går mer mot gult hvis du har en varm undertone. 

En flawless base!
Nøkkelen til en jevn og fin base som holder lenge, er hudpleie som er tilpasset hudtypen din, samt primer og setting spray. I sortimentet vårt finner du tre forskjellige setting sprays. En som gir fuktighet, en som gir glød, og en som sørger for at sminken holder ekstra lenge. Alle tre sørger for at makeupen din smelter sammen, og de gir et fint resultat. Vi har også primer for tørr eller fet hud, primer som gir glød, og primer som jevner ut og sørger for at sminken holder ekstra lenge. Avslutt basen ved å feste sminken med et setting powder. I sortimentet vårt finner du et Loose Setting Powder, et presset Finishing Powder og et Loose Under Eye Powder. Finn dine favoritter på CAIA Cosmetics for å skape en flawless base. 

FoundationFoundationFoundation

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle