Lipgloss

Lipglossene våre har en kremete formel som gir en myk finish, og den store applikatoren gjør den enkel å påføre. De kommer i flere ulike og rene nyanser og gir leppene glans som du enkelt bygger opp i flere lag.

SPICY TSCHÄRY
Plumping Gloss - Limited Edition
NOK195
Kjøp
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
NOK225
Kjøp
JUICY
Lip Oil
NOK175
PINKY GLOSS
Lip Gloss
NOK195
Kjøp
VACAY
Lip Oil
NOK175
Kjøp
GOLDEN GLOSS
Lip Gloss
NOK195
Kjøp
BEIGE GLOSS
Lip Gloss
NOK195
Kjøp
GLOSSY LIPS
Lip Gloss & Lip Balm
NOK295 NOK390
BIANCAS LIP KIT
Matte Lipstick, Lip Gloss & Lip Pencil
NOK445 NOK515
BEST SELLER KIT
Mascara, Brow Gel & Lip Gloss
NOK395 NOK615
Kjøp

Lipgloss med en myk og kremet formel. De rene fargene gir leppene glans som du enkelt bygger opp i flere lag for ekstra glansfullt resultat. Den veganske lipglossen har en stor applikator for enklere påføring.

CAIAs lipgloss:
– Veganske
– Fløyelsaktig finish
– Kremet formel
– Cruelty Free

Bruk lipglossen som den er for ekstra skimmer og glans på leppene. Du kan også legge et underlag med en leppeblyant eller leppestift for en dypere nyanse.  

Instagram
Følg oss på Instagram for swatches, bilder og inspirasjonsvideoer. Tagg CAIA Cosmetics for å få sjansen til å kanskje bli repostet i feeden vår! CAIA Cosmetics er også på Facebook, YouTube og TikTok – følg oss gjerne der også! Vi legger ut masse tips, inspirasjon, tutorials og mye mer i sosiale medier.

Levering
Når pakken din sendes fra lageret vårt, får du en mail med en sporingslink som du kan klikke på for å følge forsendelsen. Ordrebekreftelsen sendes bare ut digitalt – det betyr at det ikke sendes med en pakkseddel i forsendelsen. Har du spørsmål om forsendelsen, må du hjertelig gjerne kontakte vår kundeservice på info@caiacosmetics.com.

Spørsmål?
Hvis du har spørsmål om lipglossene våre eller andre produkter, er du alltid hjertelig velkommen til å sende en mail til kundeservice på info@caiacosmetics.com – vi hjelper deg mer enn gjerne!

Anmeldelser
Hva synes du om produktene våre? Når du har prøvd dem, må du gjerne logge på «Mine sider» for å legge inn en produktanmeldelse! Det er nyttig både for oss og for kunder som er interessert i produktet.


Lipgloss

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle