Kroppspleie

Her finner du produkter til kroppen som lukter godt, mykner opp og rengjør. 

Inv. översätt.
Inv. översätt.
THAT SUGAR GLOW
THAT SUGAR GLOW
Body Scrub
NOK295
Kjøp
Bestselger
SILKY SENSATION BODY BUTTER
SILKY SENSATION BODY BUTTER
NOK245
Kjøp
OH SO SOFT
OH SO SOFT
Body Butter & Body Scrub
NOK435 NOK540
Nyhet
SOS RESCUE BALM
SOS RESCUE BALM
All skin types
NOK235
Kjøp

La Nuit Body Kit 
Et sett med shower gel og body lotion med en deilig duft av blant annet mandarin, natthyasint og vanilje. Shower gelen inneholder aloe vera som virker beroligende og skånsomt, perfekt for tørr og sensitiv hud. Body lotion har en lett tekstur som raskt absorberes av huden, og den inneholder vitamin E som beskytter og pleier huden.

Skal du kjøpe en gave?

Er det vanskelig å finne ut hva du skal gi bort i gave? Eller er du ute i siste liten? Kjøp et gavekort hos oss, så kan mottakeren velge selv. Gavekortene våre er e-gavekort som sendes direkte til e-postadressen din. De er gyldige i ett år, og koden som står på gavekortet, brukes i kassen.

Sosiale medier
Vil du få mer inspirasjon eller informasjon om produktene våre? Følg oss i sosiale medier! Vi er aktive på YouTube, Instagram og TikTok, der vi legger ut forskjellig content. På YouTube finner du masse tutorials der vi i samarbeid med makeupartistene våre presenterer nye looks og gir deg tips til hvordan du kan bruke produktene våre. På TikTok får du inspirasjon og humor, og på Instagram finner du mye inspirerende content fra både dere og oss samt informasjon om lanseringer og restocks.

Spørsmål?
Lurer du på noe om produktene våre, eller syndes du det er vanskelig å velge nyanse eller type produkt? Skriv til oss på info@caiacosmetics.com, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Kroppspleie

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle