Varmebeskyttelse

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Bestselger
STEP ONE
STEP ONE
Heat Protector
Heat Protection
225 KR
Kjøp

Å ta vare på og beskytte håret er viktig for at stylingen skal se så bra ut som mulig. Her finner du produkter som gir næring, fuktighet og mykner opp. Hvis du bruker stylingverktøy, trenger du varmebeskyttelse. 

STEP ONE HEAT PROTECTION
Varmebeskyttelse som beskytter håret mot skader som kan oppstå av stylingverktøy. Sprayen har en lett formel som gir håret naturlig glans og mykner det opp.

Hairband og hairclips
Vi har også hårbånd og klemmer som er skånsomme mot håret, og som gjør det enkelt å holde håret unna ansiktet når du gjennomfører kveldsrutinen eller legger makeupen. Du finner alt tilbehør i kategorien «Koster & tilbehør». 

Kit
Vi tilbyr også flere forskjellige kit der vi har samlet produkter som passer sammen, til en rabattert pris. Du finner alle kitene våre i kategorien «Kits & sets». 

Kontakt oss
Har du spørsmål om produktene våre, trenger du hjelp til å finne riktig nyanse, eller lurer du på noe annet? Da kan du kontakte kundeservice. 

Følg oss!
Du finner oss på Instagram, YouTube, TikTok og Facebook. Der får du inspirasjon, informasjon og tutorials. Følg oss gjerne på Instagram for å få siste nytt og informasjon om nye lanseringer og produkter.

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle