Paletter

Sassy, Classy og Cute – ansiktspalettene våre har kommet for å bli. De har raskt blitt en favoritt blant mange av våre CAIAs. De er enkle å ha med seg på farten, samtidig som de inneholder contour, rouge, bronzer og highlighter – alt i ett i et praktisk og hendig format.

SASSY
Face Palette
NOK395
Kjøp
CLASSY
Face Palette
NOK395
Kjøp
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
NOK695
Kjøp
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
NOK695
Kjøp

CAIAs paletter
Et av de mest kjøpte produktene våre – ansiktspalettene! Sassy, Classy & Cute har raskt blitt favoritter blant våre CAIAs. Paletten inneholder fire produkter: Highlighter, bronzer, rouge og contour. Highlighteren har en prismeteknlogi som skaper et vakkert skimmer, samtidig som den har en formel som gjør den lett å påføre. Rougen er silkemyk, bronzeren gir et herlig solkysset resultat, og contouren er enkel å bruke. 

Selve paletten er veldig praktisk å ha med seg i vesken eller toalettmappen, samtidig som den inneholder flere produkter og har et speil på innsiden for at du enkelt skal kunne sminke deg eller gjøre touchups i løpet av dagen. 

Sassy 
Denne paletten er den lyseste av alle våre nyanser. Highlighteren er lys og kaldere i undertonen. Contouringen er i en litt kaldere undertone for å kunne jobbe med skyggene, mens bronzeren har en varmere tone for å kunne brukes i hele ansiktet. Rougen er i en rosa nyanse. Denne paletten er vegansk. 

Se bilde 5 på produktsiden for å se et bilde av alle fargene. 

Classy
Denne paletten er den nest lyseste i sortimentet vårt. Highlighteren har en litt varmere og gylden nyanse. Rougen har litt mer av en kobbernyanse, mens contouringen igjen er i en kaldere nyanse for å kunne jobbe med skyggeleggingen. Bronzeren har en varmere nyanse slik at du kan bruke den der du vil. Denne paletten er vegansk. 

Se bilde 5 på produktsiden for å se et bilde av alle fargene. 

Cute
Denne paletten inneholder to rouge i to ulike farger for å kunne jobbe mer dynamisk med ulike farger i ansiktet. Den ene rougen er i en rød/rosa nyanse, og den andre har en mer lilla nyanse. Bronzeren er i den mørkeste nyansen av de fire palettene våre, og highlighteren har en kaldere undertone i en kobbernyanse med lilla elementer.

Se bilde 5 på produktsiden for å se et bilde av alle fargene. 

Palettene våre: 

  • Highlighter, bronzer, rouge og contour. 
  • Cruelty Free
  • Gratis frakt over 500 kr 


Produktene i paletten 
Rouge legges på kinnbenet for å fremheve ansiktet ditt og ansiktstrekkene dine. Et tips er å legge den med en god kost som er laget spesielt for rouge, for å få en enkel og jevn påføring. Vi anbefaler Angled Blush Brush 06 eller Feather Blending Brush 05. Legg på rougen med lette håndbevegelser for best resultat.

Contour brukes for å skape mer dynamikk i ansiktet. Du jobber da med en mørkere nyanse enn din egen hudtone for å få en bedre skyggeeffekt i de områdene du ikke vil fremheve, og skape mer dybde i ansiktet.

Highlightere brukes til å fremheve ansiktstrekk ved hjelp av lysrefleksjon og skimmer. Her setter bare fantasien grenser for hvor den kan legges, men mange legger highlighter på kinnbenet, øyenbrynsbenet, nesen, amorbuen og utringningen. Bronzer brukes for å skape en litt mørkere nyanse i ansiktet enn den naturlige hudtonen din for å få et mer solkysset preg. Den brukes enten i hele ansiktet eller på de områdene du selv synes den gjør seg best. Mange bruker også bronzere som rouge eller øyenskygge.

Paletter

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle