Tekstur

AFTER BEACH
AFTER BEACH
Salt Spray
Hair Spray
225 KR
Kjøp
TOUCH UP
TOUCH UP
Light Texture Spray
Hair Spray
225 KR
Kjøp

Det trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende å style håret. Med de riktige produktene blir det enkelt å få ønsket resultat. Håret kan gjøre hele looken! Her finner du alle stylingproduktene i sortimentet vårt. 

AFTER BEACH SALT WATER SPRAY
Saltvannsspray som gir tekstur og hold til håret, slik at det blir enkelt å skape en beachlook. Sprayen skaper en matt finish, og den gir også en følelse av tykkere hår. 

VOLUME BOOST ROOT LIFT SPRAY
Volumspray med riktig formel, som gir naturlig hold uten å være klebrig. Den inneholder vitamin E, som gir håret fuktighet og naturlig glans. 

TOUCH UP LIGHT TEXTURE SPRAY
Spray med en lett formel som gir naturlig hold og en luftig tekstur. 


Hairband og hairclips

Vi har også hårbånd og klemmer som er skånsomme mot håret, og som gjør det enkelt å holde håret unna ansiktet når du gjennomfører kveldsrutinen eller legger makeupen. Du finner alt tilbehør i kategorien «Koster & tilbehør». 

Kit
Vi tilbyr også flere forskjellige kit der vi har samlet produkter som passer sammen, til en rabattert pris. Du finner alle kitene våre i kategorien «Kits & sets». 

Kontakt oss
Har du spørsmål om produktene våre, trenger du hjelp til å finne riktig nyanse, eller lurer du på noe annet? Da kan du kontakte kundeservice. 

Følg oss!
Du finner oss på Instagram, YouTube, TikTok og Facebook. Der får du inspirasjon, informasjon og tutorials. Følg oss gjerne på Instagram for å få siste nytt og informasjon om nye lanseringer og produkter.

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle