Blush

Blushene våre er laget med prismeteknologi som gir naturlig skimmer og går i ett med ansiktet. Den kremete formelen gjør at produktet er lett å påføre og bygge opp til ønsket resultat. 

PINK LEMONADE
Glow Blush
NOK196 NOK245
Kjøp
PEACH SORBET
Glow Blush
NOK196 NOK245
Kjøp
WILD STRAWBERRY
Glow Blush
NOK196 NOK245
Kjøp
RASPBERRY PASSION
Glow Blush
NOK196 NOK245
Kjøp
BLUSH ME
Glow Blush & Brush
NOK375 NOK440
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
NOK156 NOK195
Kjøp
ANGLED BLUSH BRUSH 06
Blush & Contour
NOK156 NOK195
Kjøp
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
NOK895 NOK1120
PINK LOVE KIT
Glow Blush, Lip Gloss & Lip Balm
NOK495 NOK635

De kremete pudder-rougene våre har en formel med prismeteknologi som blir ett med ansiktet ditt og gir huden en naturlig glød. Prouduktene er enkle å påføre og legger seg lett på huden. Du kan enkelt bygge opp de veganske rougene for en mer intensiv glød.

CAIAs rouge:

  • Veganske
  • Pudder med en kremet formel
  • Prismeteknologi for et silkemykt resultat
  • Cruelty Free

Pudderet har en kremete formel som gjør at du ikke får opp like mye av produktet på kosten som når du bruker andre høypigmenterte rouge, slik at du får en jevnere fordeling av produktet. Rougen er enkel å bygge opp for en mer intensiv glød. Dette betyr at når du skal bruke produktet, skal du jobbe det opp med kosten og påføre det på ansiktet med sirkelbevegelser. For et naturlig resultat kan du legge rouge på kinnene og også litt i pannen og på hakespissen for å få en frisk look. Rougen er også flott å bruke som øyenskygge.

Vi anbefaler å bruke Domed Powder Brush 03, Angled Blush Brush 06 eller Feather Blending Brush 05 til rougene våre. 

Sosiale medier
Følg CAIA Cosmetics på Instagram, YouTube, Facebook og TikTok. Der viser vi frem alle produktene våre og gir deg inspirasjon til ulike looks. Du finner videoer med tips og triks, swatchbilder og reposts i feeden vår. Tagg oss i innleggene dine, så kan det hende du også blir repostet! 

Levering
Når pakken din sendes fra lageret vårt, får du en mail med en sporingslink som du kan klikke på for å følge forsendelsen. Ordrebekreftelsen sendes bare ut digitalt – det betyr at det ikke sendes med en pakkseddel i forsendelsen. Har du spørsmål om forsendelsen, må du veldig gjerne kontakte vår kundeservice på info@caiacosmetics.com. 

Takk for støtten!
Vi setter så stor pris på all varme og glede som dere sprer hver dag på sosiale medier. Fortsett gjerne med å tagge CAIA Cosmetics – vi synes det er så gøy å se dere bruke produktene våre og hvor fantastisk flinke dere er til å legge make-up.

 

Hva synes du om produktene våre?
Vi vil gjerne vite hva akkurat du synes om produktene våre! Opprett gjerne en konto på hjemmesiden vår via Mine Sider og skriv en anmeldelse av hva du synes om rougen vår. 

Blush

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle