SPF

Inv. översätt.
Inv. översätt.
GOT YOU COVERED KIT
GOT YOU COVERED KIT
SPF 30 Lip Oil & SPF 50+ Face Cream
445 KR 520 KR
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
225 KR
Kjøp
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
295 KR
Kjøp
Nyhet
SUN’S OUT
SUN’S OUT
825 KR 980 KR

SPF er en forkortelse for Sun Protection Factor, altså solfaktor.  En god SPF kan beskytte huden mot de skadelige UV-strålene som forårsaker tidlig aldring, og til og med bidra til å reversere tegn på skade ved å redusere mørke flekker og forbedre hudens struktur. Tallene viser hvor god beskyttelse en solkrem gir mot solens UV-stråler, altså graden av solfaktorens UV-beskyttelse. 

  • SPF 30 kan gi 30 ganger hudens normale beskyttelse mot solens UV-stråler.

  • SPF 50 kan gi 50 ganger hudens normale beskyttelse mot solens UV-stråler.

The Shield Face Cream
En ansiktskrem som gir huden god UV-beskyttelse. Kremen absorberes raskt uten å være klebrig, og den inneholder hyaluronsyre og vitamin E, som gir fuktighet og mykgjør huden. Påføres direkte på rengjort hud, eller som siste trinn i hudpleierutinen.  The Shield inneholder SPF 50+.

Beach Lip Oil
Husk å beskytte leppene også! Beach Lip Oil gir leppene fin glans, samtidig som den beskytter mot solens UV-stråler. Oljen er beriket med vitamin E og SPF 30. Den er enkel å påføre for jevn glans som beskytter leppene.

After Sun Serum
Serum som er perfekt etter en lang dag i solen. Lett og hurtigabsorberende after sun-serum som bidrar til å fremme fuktighet samt gjenopprette komfort og smidighet i huden.

SPFSPFSPF

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle