SPF

GOT YOU COVERED KIT
GOT YOU COVERED KIT
SPF 30 Lip Oil & SPF 50+ Face Cream
Kit 14 %
445 KR
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
Lip Care
225 KR
Kjøp
Nytt design
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
All Skin Types
Spf
295 KR
Kjøp

SPF er en forkortelse for Sun Protection Factor, altså solfaktor.  En god SPF kan beskytte huden mot de skadelige UV-strålene som forårsaker tidlig aldring, og til og med bidra til å reversere tegn på skade ved å redusere mørke flekker og forbedre hudens struktur. Tallene viser hvor god beskyttelse en solkrem gir mot solens UV-stråler, altså graden av solfaktorens UV-beskyttelse. 

  • SPF 30 kan gi 30 ganger hudens normale beskyttelse mot solens UV-stråler.

  • SPF 50 kan gi 50 ganger hudens normale beskyttelse mot solens UV-stråler.

The Shield Face Cream
En ansiktskrem som gir huden god UV-beskyttelse. Kremen absorberes raskt uten å være klebrig, og den inneholder hyaluronsyre og vitamin E, som gir fuktighet og mykgjør huden. Påføres direkte på rengjort hud, eller som siste trinn i hudpleierutinen.  The Shield inneholder SPF 50+.

Beach Lip Oil
Husk å beskytte leppene også! Beach Lip Oil gir leppene fin glans, samtidig som den beskytter mot solens UV-stråler. Oljen er beriket med vitamin E og SPF 30. Den er enkel å påføre for jevn glans som beskytter leppene.

After Sun Serum
Serum som er perfekt etter en lang dag i solen. Lett og hurtigabsorberende after sun-serum som bidrar til å fremme fuktighet samt gjenopprette komfort og smidighet i huden.

SPFSPFSPF

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle