Setting Spray

Vil du legge til litt ekstra glow eller fuktighet i makeup-rutinen din? Da er svaret en setting spray. Ved hjelp av en spray som enten gir ekstra glans/skimmer eller fuktighet, kommer makeupen til å sitte bedre gjennom hele dagen. Kjøp enten en duo for å få begge setting-sprayene, eller finn din favoritt i dag.

THAT EXTRA HOUR
Long Lasting Setting Spray
NOK245
Kjøp
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
NOK225
Kjøp
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
NOK225
Kjøp
THAT DEWY HYDRATION DUO
Setting Spray
NOK395 NOK450
SETTING SPRAY TRIO
Setting Spray
NOK555 NOK695
SETTING SET
Long Lasting Setting Spray & Toiletry Bag
NOK335 NOK420
STAY ALL DAY
Long Lasting Setting Spray, Eye Primer & Long Lasting Primer
NOK625 NOK775
SETTING SPRAY KIT
Setting Spray & Toiletry Bag
NOK595 NOK695
PRIME TIME KIT
Primer, Setting Spray, Toiletry Bag & Headband
NOK695 NOK890
HAIR CLIPS
Jasmin Collection
NOK135
Kjøp

That Dewy Look & That Extra Hydration 
Den beste lanseringen vår hittil – våre populære setting sprays! That Dewy Look fokuserer på å skape «glow» og gi huden din ekstra glød og glans uten å bli fettete. Bruk den før du legger på make-up for å få et bra grunnlag, etter at makeupen er lagt på for å fiksere sminken, eller ha den med i vesken for å friske opp i løpet at dagen. 
Hold flasken ca 30 cm fra ansiktet når du sprayer – den spesialdesignede pumpen sørger for at produktet legger seg i et jevnt lag over ansiktet. 
Denne setting-sprayen har en ultralett formel med ekstrakt fra brunalger som jevner ut huden. 
Den er like fin å bruke sammen med makeup som uten, bare du har lyst til å friske opp ansiktet og gi det et vakkert skimmer. 

That Extra Hydration er den fuktighetsgivende sprayen vår. Vi vet alle hvor viktig fuktighet er for å få et holdbart og flott makeup-resultat – ikke sant? Denne setting-sprayen er spesielt utviklet av produktutviklingsteamet vårt for å gi huden din en ekstra fuktighetsboost. Samtidig som den er fuktighetsgivende, inneholder den også fikenkaktus som er beroligende for irritert hud. 

Bruk setting-sprayen før du legger på sminken, når makeupen er klar for fiksering, i løpet av dagen når du vil fuktighetsbooste huden, eller når du er usminket og føler deg litt tørr. That Extra Hydration har også en spesialdesignet pumpe som hjelper deg å få et mykt og jevnt lag av produktet over ansiktet. Hold flasken ca 30 cm fra ansiktet ditt og spray på den ultralette formelen for å få best mulig resultat. 

Begge sprayene gjør at makeupen sitter bedre gjennom dagen!

Kjøp flere
Vi forstår at man iblant vil ha både i pose og sekk – det beste fra begge verdener. Derfor har vi et eget sett med begge sprayene til en bedre pris, slik at du kan bruke dem sammen eller hver for seg – alt etter hva du selv ønsker. 

Vi har også laget et sett med begge setting-sprayene og den rosa toalettmappen vår – en perfekt kombinasjon! 

Våre setting sprays: 

  • 100 ml
  • Veganske 
  • Cruelty Free
  • Gratis frakt over 250 kr 

Hvorfor skal man bruke en setting spray?

  • Fiksere sminken
  • Mer holdbart resultat 
  • Gir ekstra fuktighet og glans 
  • Forfriskende spray gjennom dagen 
  • Flere pleiende ingredienser 

Vil du lese mer? 
På produktsidene for hver av sprayene våre kan du både lese informative produkttekster om produktet og kundeanmeldelser om opplevelsen andre kunder har med setting-sprayene våre. Hvis du har spørsmål, er du også alltid hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice. Du kommer i kontakt med oss her. 


Et siste tips ... 
Våre setting sprays er 100 ml og i en størrelse som gjør dem perfekt å ha med i vesken for å få en liten oppfriskning i løpet av dagen, eller i toalettmappen eller på badet. Vi håper du kommer til å elske våre setting sprays!

Setting Spray

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle