Setting Spray

Setting spray får makeupen til å smelte sammen og holde lenger. Her finner du tre forskjellige setting spray: en for ekstra glød, en som gir fuktighet, og en som sørger for at makeupen holder ekstra lenge.

Bestselger
That Dewy Hydration Duo Setting Spray
That Dewy Hydration Duo Setting Spray
Setting Spray
Kit 14 %
420 KR
Bestselger
That extra hour setting spray
That extra hour setting spray
Setting Spray
Setting Spray
245 KR
Kjøp
Bestselger
That Dewy Look Setting Spray
That Dewy Look Setting Spray
Setting Spray
Setting Spray
245 KR
Kjøp
Bestselger
That Extra Hydration Setting Spray
That Extra Hydration Setting Spray
Setting Spray
Setting Spray
245 KR
Kjøp
Bestselger
SETTING SPRAY TRIO
SETTING SPRAY TRIO
Makeup Kit
Kit 20 %
585 KR
Gave ved kjøp
DEWY KIT
DEWY KIT
That Dewy Look & Dewy Drops
Kit 0 %
590 KR
Bestselger
THAT DUO LOOK
THAT DUO LOOK
Gift Box
Kit
265 KR
THAT EXTRA BASE
Makeup Kit
Kit 14 %
675 KR

That Dewy Look
That Dewy Look fokuserer på å skape glød og gi huden glans uten at den blir fet. Bruk før du påfører makeup for å få et godt grunnlag, etter makeup for fiksering, eller ha den med i vesken for å skape ekstra glans gjennom dagen. Hold flasken cirka 30 cm fra ansiktet når du sprayer. Den spesialdesignede pumpen sørger for at produktet legger seg i et jevnt lag over hele ansiktet. Med sin ultralette formel jevner denne sprayen ut huden ved hjelp av ekstrakt fra brunalger. Sprayen kan brukes både med og uten makeup for å skape ekstra glans.

That Extra Hydration 
That Extra Hydration er en spray som gir fuktighet! Det er alltid viktig med fuktighet for å få et holdbart og fint resultat med makeupen. Denne setting sprayen er spesielt utviklet av produktutviklingsteamet vårt for å gi huden din en ekstra fuktighetsboost. Den inneholder også fikenkaktus som beroliger irritert hud. Påfør That Extra Hydration før eller etter makeup for fiksering, eller ha den med deg i vesken for ekstra fuktighet gjennom dagen. Sprayen kan også brukes på usminket hud hvis du føler deg tørr gjennom dagen. Hold flasken cirka 30 cm fra ansiktet når du sprayer. Den spesialdesignede pumpen sørger for at produktet legger seg i et jevnt lag over hele ansiktet.

That Extra Hour
That Extra Hour er din beste venn når du vil at makeupen skal holde lenge! Bruk sprayen før basen som en primer, eller avslutt hele din makeup med denne setting sprayen som gir en myk film over ansiktet for bedre holdbarhet. Formelen er lett på huden, og med den spesialdesignede pumpen sprayer du enkelt et mykt og jevnt lag over hele ansiktet. That Extra Hour er vegansk og inneholder ikke alkohol som tørker ut huden. 

Kjøp flere
Vi tilbyr flere forskjellige sett med sprayene våre, slik at du kan kjøpe flere til en bedre pris. Alle sprayer kan kombineres basert på hvilket resultat du ønsker. For at makeupen skal bli jevn og vare ekstra lenge, anbefaler vi at du påfører en primer før basen også. 


Hvorfor bør man bruke en setting spray?

  • Fiksering av makeup
  • Mer holdbart resultat 
  • Får sminken til å smelte sammen
  • Andre funksjoner, som fuktighet og glans
  • Spesialdesignet pumpe for jevnt resultat 
  • Flere pleiende ingredienser 


Vil du lese mer? 
På produktsidene kan du lese informative tekster om hvert produkt, og der finner du også kundeanmeldelser som forteller hvordan andre kunder opplever våre setting sprayer. Hvis du lurer på noe, er du også alltid hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice. Du kan kontakte oss her.

Setting spraySetting SpraySetting Spray

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle