Bronzer

Vi tilbyr to forskjellige typer bronzer som både gir en naturlig glans og et silkemykt resultat. En presset bronzer med kremet pulverformel og en flytende bronzer. Liker du et solbrunt utseende med mye glans? Finn favoritten din her!

BRONZE ME
Glow Bronzer & Brush
NOK445 NOK550
LA DIGUE
Glow Bronzer
NOK260 NOK325
Kjøp
GOLD COAST
Glow Bronzer
NOK260 NOK325
Kjøp
ANTIGUA
Glow Bronzer
NOK260 NOK325
Kjøp
MONACO
Glow Bronzer
NOK260 NOK325
Kjøp
BORA BORA
Glow Bronzer
NOK260 NOK325
Kjøp
LIQUID BRONZER SET
Liquid Bronzer + Brush
NOK395 NOK490
MAUI
Liquid Bronzer
NOK236 NOK295
Kjøp
CAPE TOWN
Liquid Bronzer
NOK236 NOK295
HAVANA
Liquid Bronzer
NOK236 NOK295
Kjøp
SAN JOSÉ
Liquid Bronzer
NOK236 NOK295
Kjøp
BELIZE
Liquid Bronzer
NOK150 NOK295
Kjøp
LIQUID BRONZER BRUSH 17
Cream & Liquid
NOK156 NOK195
Kjøp
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
NOK545 NOK650
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
NOK895 NOK1120
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
NOK180 NOK225
Kjøp
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
NOK156 NOK195
Kjøp
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
NOK475 NOK590
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
NOK785 NOK980

Bronzers
Vi er veldig stolte over å presentere bronzerne våre – et eksklusivt produkt som er lett å legge på for et naturlig solkysset og silkemykt resultat.
Alle bronzerne våre kommer i et fint, blankt etui med speil, som du enkelt kan ta med deg i vesken på farten eller ha i toalettmappen.
På hjemmesiden vår presenterer vi hver enkelt bronzer med flere bilder og et bilde der produktet er swatchet på ulike hudtoner for å vise ulike resultater, og vi har også lagt inn en video. Du kan lese en informativ produktbeskrivelse og kundeanmeldelser for å se hva andre kunder har å si om produktet. I beskrivelsen av produktet forteller vi også om den passer til en kaldere/varmere/mer nøytral undertone, for å gi deg de beste forutsetningene for å finne den bronzeren som passer best til deg.
På YouTube-kanalen vår presenterer Bianca og makeup-artisten vår Hanna hver enkelt bronzer mer inngående, og viser frem hver av fargene.

Bronzerne våre:

  • Veganske
  • Kremet formel
  • Prismeteknologi for et silkemykt resultat
  • Cruelty Free


Med den kremete formuleringen får du ikke opp like mye av produktet på kosten som når du bruker andre høypigmenterte solpuddere. Med denne bronzeren får du en jevnere fordeling av produktet, som du kan jobbe opp i kosten for å gjøre den enkel å legge på – sånn at resultatet skal bli akkurat slik du ønsker. Dette betyr at når du skal bruke produktet, må du jobbe det opp i kosten og legge det på ansiktet med sirkelbevegelser på de ønskede områdene. Du kan for eksempel legge produktet på hele ansiktet og halsen, eller bruke den som rouge eller på øyelokkene – bare fantasien setter grenser!

Vi anbefaler at du bruker kosten Domed Powder Brush 03 eller Paddle Powder Brush 04 for å kunne arbeide inn produktet på best mulig måte.


Takk for støtten! 
Vi setter så stor pris på all varme, glede og inspirasjon som dere sprer hver dag på sosiale medier. Fortsett gjerne med å dele, tagge oss og skrive DMs – vi synes det er så gøy å se dere bruke produktene våre og hvor fantastisk flinke dere er til å legge make-up. Fortsett sånn, så blir vi kjempeglade!


Vi hjelper deg gjerne! 
Vi vet at det ofte kan dukke opp spørsmål om alt mulig – men uansett hva du lurer på, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på info@caiacosmetics.com, så hjelper vi deg!


Levering
Vi har en leveringstid på 2-7 virkedager, avhengig av hvilket fraktalternativ du har valgt. Når pakken din sendes fra lageret vårt, får du en mail med en sporingslink som du kan klikke på for å følge forsendelsen. Avhengig av fraktmetoden sendes pakken enten til postkassen din eller til en post i butikk. Når pakken din ankommer post i butikk, får du et varsel via SMS eller e-post med all nødvendig informasjon for å kunne hente pakken din.

Ved levering får du ikke med en følgeseddel, men di kan alltid finne bestillingsinformasjonen i bestillingsbekreftelsen din.


Hva synes du om bronzeren vår?
Vi vil gjerne vite hva DU synes om produktene våre. Opprett gjerne en konto på hjemmesiden vår via Mine Sider og skriv en anmeldelse av hva du synes om bronzeren vår. Både vi og andre CAIAs vil gjerne høre om det!

Bronzer

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle