Nattkrem

Nattkrem påføres som et siste steg i kveldsrutinen for å gjenfukte huden og forberede den for en ny dag. Nattkremen har gjerne en rikere formel enn dagkremen, og jobber aktivt hele natten for å hjelpe huden med å restituere. Vår nattkrem passer for alle hudtyper, og gjenfukter og beroliger huden. 

Bestselger
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
All Skin Types
Night Cream
325 KR
Kjøp

Natten er en av hudens viktigste restitueringsfaser. Den kan da jobbe uforstyrret med å hente seg inn etter påkjenningene den er blitt utsatt for i løpet av dagen. Nattkrem er et viktig steg i din kveldsrutine for å hjelpe huden til maksimal restitusjon. 

Sleeping Beauty Night Cream er full av beroligende og fuktgivende ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre som styrker hudbarrieren og gjør huden klar for en ny dag.

Slik gjør du
Påfør nattkremen på renset ansikt, etter toner og serum. Det er ikke mye som skal til for å gjenfukte huden - vi anbefaler en mengde litt større enn en ert. Påfør produktet med myke, lette, oppadgående bevegelser.  

Rens
Det er viktig at nattkremen påføres på et grundig renset ansikt. I vårt sortiment finner du tre forskjellige renseprodukter avhengig av hvilken hudtype du har.

Sensitive/Dry
Gentle cream to foam cleanser renser huden skånsomt uten å forstyrre eller slite på huden. Med aktive ingredienser som Moringa Seed og Prickly Pear virker den beroligende samtidig som huden blir ren og gjenfuktet.

Oily/Combination
Active Cleansing Gel kontrollerer hudens oljeproduksjon, bevarer en normal fuktighetsbalanse og renser huden skånsomt i dybden. Den inneholder blant annet niacinamid og PHA, som sammen balanserer talgproduksjonen, renser i dybden og reduserer synligheten av porer.

Normal
Soft cream to foam cleanser bevarer hudens balanse og renser i dybden. Den inneholder aktive ingredienser som hyaluronsyre og Prickly Pear som gjenfukter, glatter ut og styrker huden. Den unike formelen renser huden for olje, urenheter og makeup uten å påvirke hudens naturlige beskyttelsesbarrierer. 


Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle