Ansiktsvann

En toner brukes etter rensing for å gjenopprette hudens pH-verdi samt for å fjerne rester av makeup og smuss. Våre tonere er tilpasset for fet, tørr, sensitiv og normal hud. Velg den som passer best for deg! 

Bestselger
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
195 KR
Kjøp
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
195 KR
Kjøp
BALANCING TONER
BALANCING TONER
Oily/Combination Skin
Toner
195 KR
Kjøp
Bestselger
Handle with Hair Tools
Handle with Hair Tools
Hairband
Tools
95 KR
Kjøp
Nyhet
CICASENCE ESSENCE
CICASENCE ESSENCE
Dry/ Sensitive Skin
Toner
325 KR
Kjøp

Renserutinen kan gjerne avsluttes med å påføre en toner som gjenoppretter hudens pH-verdi. Når du vasker ansiktet med et renseprodukt og vann, kan pH-balansen forstyrres fordi vanlig vann har høyere pH-verdi enn huden. Våre tonere gjenoppretter balansen i huden, noe som er viktig for å oppnå maksimal effekt av etterfølgende produkter som serum og dagkrem. 

Påføring
Du kan gjerne klappe toneren inn i huden med hendene, men du kan også helle noen dråper på en bomullspad og dra den over huden. Toneren skal ikke vaskes vekk etter påføring, siden den gjør at produkter som påføres etterpå, får maksimal effekt og trekker lettere inn i huden. 

Ulike hudtyper
Våre tonere er tilpasset for ulike hudtyper og dekker ulike behov. En tørr og sensitiv hud trenger en toner som er skånsom og tilfører fuktighet. En fet hud trenger derimot en toner som reduserer porer, reduserer talgproduksjonen og gjør huden matt om dagen. Velg en toner som passer for nettopp din hudtype. 

Tørr og sensitiv hud
Calming Toner beroliger og gjenfukter huden i dybden. Toneren har en litt tykkere konsistens som blant annet inneholder den aktive ingrediensen panthenol, som beroliger og mykgjør. Toneren påføres etter at huden er renset for å forberede den for påføring av øvrige hudpleieprodukter, og bidrar dessuten til at de øvrige produktene trekker lettere inn i huden.

Fet/kombinasjonshud
Balancing Toner bidrar til å balansere huden ved å regulere oljeproduksjonen. Dette skyldes ingredienser som salisylsyre og Evermat, som motvirker forstørrede porer og regulerer glansen som en fet hud ofte opplever i løpet av dagen. Toneren påføres med en bomullspad etter at du har renset huden i områdene der du ofte føler deg fet på slutten av dagen.

Normal hud
Ultimate Hydration Toner forbereder huden og gir den en skikkelig fuktboost. Ultimate Hydration Toner inneholder hyaluronsyre som gjenfukter huden i dybden og balanserer den naturlige PH-verdien. Toneren påføres etter at du har renset huden for å forberede den for påføring av de øvrige produktene i hudpleierutinen. Klapp produktet forsiktig inn i ansiktet og på halsen, eller bruk en bomullspad.  

Sosiale medier
Følg oss i sosiale medier! Du finner CAIA Cosmetics på Instagram, YouTube, TikTok og Facebook. På Instagram legger vi daglig ut bilder og inspirasjonshistorier, tips og triks samt opplæringsprogrammer, og svarer på spørsmål fra dere. På TikTok finner du mer lekent innhold der vi inspirerer og skaper ulike looks. På YouTube finner du informasjonsvideoer om våre produkter, lanseringsfilmer og også materiale der du kan bli med oss til CAIA Cosmetics’ hovedkontor. 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle