ØYNE

Vi synes øyemakeup er kjempegøy, med all variasjonen i hvordan man kan jobbe med farger og formuleringer, og hvordan mascaraen jobber sammen med resten av makeupen for å trekke fokus mot øynene. Bruk ulike øyenskygger og mascaraer til å lage et vakkert resultat med vakre og spennende øyne.

LIQUID EYELINER
Eyeliner
NOK156 NOK195
Kjøp
EYE BRIGHTENER
Inliner
NOK156 NOK195
Kjøp
PENCIL EYELINER
Eyeliner
NOK156 NOK195
Kjøp
PERFECT BROW KIT
Brow Pencil & Brow Gel
NOK245 NOK370
TAUPE
Precision Brows
NOK140 NOK175
Kjøp
MEDIUM BROWN
Precision Brows
NOK140 NOK175
Kjøp
COLD MEDIUM BROWN
Precision Brows
NOK140 NOK175
Kjøp
DARK BROWN
Precision Brows
NOK140 NOK175
Kjøp
EBONY
Precision Brows
NOK90 NOK175
Kjøp
CLEAR GEL
Full Brow Gel
NOK156 NOK195
Kjøp
TAUPE GEL
Full Brow Gel
NOK156 NOK195
Kjøp
BROWN GEL
Full Brow Gel
NOK156 NOK195
Kjøp
DARK BROWN GEL
Full Brow Gel
NOK156 NOK195
Kjøp
EBONY GEL
Full Brow Gel
NOK156 NOK195
Kjøp
BIBBZ SIGNATURE
Eye Palette
NOK460 NOK575
Kjøp
GOLDEN BRONZE
Eye Palette
NOK460 NOK575
Kjøp
WATERPROOF MASCARA
NOK180 NOK225
Kjøp
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
NOK180 NOK225
Kjøp
VANZ VA VA VOLUME
NOK180 NOK225
Kjøp
DYNAMIC DUO
Mascara
NOK395 NOK450
SPACE INTENSE
Mascara
NOK180 NOK225
Kjøp
INTENSE DUO
Mascara
NOK395 NOK450
WATERPROOF KIT
Mascara, Liquid Eyeliner & Toiletry Bag
NOK545 NOK665
EVELINES EYE-KIT
Bibbz Signature, Mascara & Eye Brushes
NOK995 NOK1500
INSPIRATION
Eye Palette
NOK396 NOK495
Kjøp
INTENSE KIT
Mascara, Eye Brightener & Pencil Eyeliner
NOK545 NOK615
LUSCIOUS LASH KIT
Mascara & Eyelash Curler
NOK295 NOK380
MULTI USE PALETTE - LIGHT TO MEDIUM
NOK556 NOK695
Kjøp
MULTI USE PALETTE - MEDIUM TO DEEP
NOK556 NOK695
Kjøp

Her finner du produkter som fremhever de vakre øynene dine! Vi har øyenskygger i flere ulike farger og formuleringer og mascaraer med ulike funksjoner som også er tilpasset ulike typer vipper. Alt for at du skal kunne finne din favoritt som fremhever akkurat dine trekk på best mulig måte. I øyemakeup-kategorien vår finner du både øyenskygger og mascaraer. 

Øyenskygger hos CAIA 
I dag har vi ulike paletter med ulike nyanser og formuleringer. Velg mellom paletter med mer metalliske nyanser eller med mer matte og skimrende farger i ulike fargeskalaer. Øyenskyggene våre er enkle å legge på og lage masse vakre og flotte looks med – bare fantasien setter grenser. 

For å få et godt resultat trenger du også gode verktøy. For å se alle kostene våre til øyenskygge, gå hit.


CAIAs mascaraer 
Mange i dag har ulike ønsker og behov for hva slags mascara de vil bruke. Skal den være vannfast eller ei, skal den gi mer volum, eller skal den gi deg mer intenst sorte vipper? Uansett har vi mascaraen for deg. 

På produktsiden for hver enkelt mascara beskriver vi hvilken type vipper mascaraen passer best for, og hva slags resultat den gir. Det er veldig individuelt hvilke resultater man får med mascara.

Fremhev øynene dine

Blå øyne – Hvis du har blå øyne, fremhever gylne farger som oransje toner øynene ekstra godt. Sats på oransje, oransje/brunt, kobber, terrakotta, brunt og farger i gull.  

Grønne øyne – Hvis du har grønne øyne, er det mange toner i lilla og rødt som kan skape et veldig vakkert resultat. Bruk farger i røde, rødbrune eller rød/grå nyanser, rosa, blått, gult og oransje for best resultat. 

Gyllenbrune øyne – har du gyllenbrune øyne, er det vakkert med en lilla farge som fremhever øynene dine. Bruk lilla, brun/lilla eller grå/lilla farger rundt øynene. 

Mørkebrune øyne – Hvis du har mørkebrune øyne, er blått en fin farge. Hvis du ikke vil bruke en sterk blåfarge, er kaldere toner av blå/grå farger og grønne toner veldig vakkert. 

Glem ikke at bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med øyemakeupen din – og du har lov til å bruke akkurat de fargene du trives i! 

Tutorials 
Vi vet at det ikke alltid er like lett i begynnelsen å bruke øyemakeup til å skape ulike looks – iblant kan det også være utfordrende selv for de mer erfarne. På IGTV og YouTube-kanalen vår har vi lagt ut en rekke ulike tutorials vi har filmet for å vise dere tips og triks for hvordan dere kan få til ulike looks, hvilke koster man skal bruke og når, og mye mer. Alt for å inspirere dere til å teste ut forskjellige ting. Har dere prøvd ut en spesiell look? Tagg oss gjerne i sosiale medier, vi vil så gjerne se resultatet!


Sminkesett 
I øyemakeup-kategorien vår finner du også de ulike sminkesettene vi tilbyr for å kunne shoppe flere produkter til en bedre pris. Har du ønsker om et spesielt sett du gjerne vil se på hjemmesiden vår? Send oss gjerne en e-post på info@caiacosmetics.com!


Har du spørsmål?
Vi svarer deg gjerne – kontakt oss på sosiale medier eller kundeservice, så hjelper vi deg videre.

Øyne

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle