Øyenskygger fra CAIA – Høykvalitets øyesminke | CAIA Cosmetics

ØYENSKYGGE

Velkommen til CAIAs utvalg av øyenskygger. Her finner du våre ulike øyenskyggepaletter med både matte og skimrende farger og med metalliske pigmenter. Øyenskyggene er utviklet av noen av verdens absolutt beste «coloristas» sammen med produktutviklingsteamet vårt, der hver eneste palett har en nøye balansert sammensetning av øyenskygger for best mulig resultat.

METALLICS PALETTE
NOK495
Kjøp
EVELINES EYE-KIT
NOK995 NOK1500
GOLDEN BRONZE KIT
NOK795 NOK1135
EYESHADOW DUO
NOK995 NOK1150

CAIAs øyenskygger
Vår ambisjon er å skape produkter av høy kvalitet til en god pris for kundene våre. Vi legger sjelen vår i utviklingen av produktene. Vi lytter alltid til hva kundene våre ønsker, og hva vi synes vi savner i sortimentet vårt og på markedet. Vi samarbeider med noen av verdens fremste «coloristas» og fabrikker for å skape makeup av høy kvalitet. Hver eneste palett og øyenskygge er nøye utviklet av CAIAs produktutviklingsteam for at fargene og fargeskalaen skal være optimalt balansert. Alle palettene har et innebygd speil.

Tips til deg fra oss 
Når du skal ta på øyenskygge, anbefaler vi å ha et godt utvalg øyenskyggekoster med ulike funksjoner for å kunne arbeide inn øyenskyggen og legge den riktig på for best mulig resultat. Når du skal ta på øyenskygger med metallisk pigment, er det best å bruke fingrene til å ta dem på for å få mest mulig pigment på øyelokket.

Du kan også sjekke videoene for hver av palettene for en mer detaljert presentasjon av fargene.

Vårt sortiment
Øyenskyggepalettene våre har et bredt spekter av farger for at du skal kunne kombinere og bli inspirert av flere muligheter og bruke dem til ulike anledninger. Palettene våre har farger i ulike nyanser av nudes og flotte jordaktige toner til bronse- og kobbernyanser – og pressede øyenskygger med ekstremt eksklusive metalliske pigmenter.

Vi har også satt sammen noen sett med flere produkter sammen til en rimeligere pris.

Øyenskygger hos CAIA: 

  • Høy kvalitet
  • Matte og skimrende farger og med metallisk pigment
  • Bredt fargespekter
  • Gratis frakt over 500 kr
  • Cruelty Free 


Verdt å vite 
Vi hos CAIA synes makeup er fantastisk gøy – og vi elsker å eksperimentere med farger og ulike måter å påføre dem på. Jo mer du sminker deg, jo mer lærer du også om ansiktet ditt. Som en hjelp på veien, både som inspirasjon og for å vise hvordan man sminker ulike «looks», har vi laget en rekke tutorials for å gi dere inspirasjon. Gå inn på YouTube-kanalen vår for å se en oversikt over alle tutorials vi har, og gjør deg klar til å bli inspirert og kvesse kunnskapene dine ytterligere. Hvis du skulle lure på noe underveis, er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.


Vårt mål 
Vi har et mål og en visjon om å skape make-up av aller høyeste kvalitet, uten at det skal koste deg skjorta. Dette jobber vi løpende med, og i dag selger vi sminken vår uten mellomledd – kun på www.caiacosmetics.com.

Når dere stiger inn i CAIAs univers, får dere ikke bare det beste markedet har å tilby, men også en flik av våre hjerter.


Kontakt oss
CAIA jobber for deg – så ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål om produktene våre, bestillinger eller andre ting. Kontakt oss via info@caiacosmetics.com, så svarer vi deg innen 24 timer.

Øyenskygge

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle