FREMHEV ØYENFARGEN DIN

Ved å velge riktig nyanse på øyenskyggen, kan du fremheve øynene dine mer enn noensinne. Vi har gjort det enkelt for deg å finne de øyenskyggene du bør velge hvis du vil fremheve akkurat din øyenfarge. Bare velg øyenfarge nedenfor og oppdag alle de magiske skyggene som vil gi mer liv til øynene dine og fremheve dem mer enn noensinne tidligere.

Øyenskyggekoster 

Det perfekte settet med koster er nøkkelen til å oppnå den perfekte looken. 

Øyesminke for brune øyne  

Fremhev dine brune øyne 

Alle som har brune øyne er spesielt heldige når det gjelder øyesminke. Du kan legge nesten hvilken som helst farge på øyelokkene for å fremheve øyenfargen. Oppdag øyenskyggene som forsterker din brune øyenfarge nedenfor. 

Øyesminke for blå øyne  

Fremhev dine blå øyne 

Toner mot gult og rødt er dine beste venner når du vil forsterke dine blå øyne. Varme nyanser som oransje, røde og varme rosa toner fremhever øyenfargen din som aldri før. Oppdag øyeproduktene som kompletterer dine blå øyne nedenfor.  

Øyesminke for grønne øyne  

Fremhev dine grønne øyne 

Øyenskygger i lilla toner er perfekte for deg som ønsker å fremheve dine grønne øyne så mye som mulig. Også oransje og røde toner kompletterer grønne øyne på en utrolig fin måte. Oppdag øyenskyggene som fremhever dine grønne øyne mer enn noensinne nedenfor.  

Øyesminke for melerte øyne

Fremhev dine melerte øyne 

Melerte øyne er en kombinasjon av brune og grønne toner, det betyr at du har dobbelt så mange farger å velge mellom. Lilla toner skaper en fantastisk kontrast og fremhever de grønne tonene i øynene dine. Og hvis du legger til en skygge med en gylden eller bronsefarget nyanse, vil de brune tonene dine i stedet bli fremhevet som aldri før.  

CAIA Cosmetics

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle