for Tørr og Sensitiv Hudtype

Her finner du hudpleieprodukter som er utviklet spesielt for deg med tørr eller sensitiv hud, som er skånsomme, fuktgivende og helt parfymefrie.

Inv. översätt.
Inv. översätt.
Bestselger
GENTLE CLEANSING CREAM
GENTLE CLEANSING CREAM
Dry/Sensitive Skin
Cleanser
195 KR
Kjøp
CALMING TONER
CALMING TONER
Dry/Sensitive Skin
Toner
195 KR
Kjøp
Bestselger
SOOTHING SERUM
SOOTHING SERUM
Dry/Sensitive Skin
Serum
295 KR
Kjøp
Bestselger
STAY CALM DAY CREAM
STAY CALM DAY CREAM
Dry/Sensitive Skin
Day Cream
275 KR
Kjøp
STRESS RELIEF SHEET MASK
STRESS RELIEF SHEET MASK
Dry/Sensitive Skin
Mask
225 KR
Kjøp
SENSITIVE SKIN COLLECTION
SENSITIVE SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 20%
765 KR
Nyhet
CALMNESS OVERLOAD
CALMNESS OVERLOAD
Skincare Kit
Kit 16%
995 KR
Nyhet
THAT BOUNCY SKIN
THAT BOUNCY SKIN
Skincare Kit
Kit 14%
775 KR

I vår hudpleieserie for tørr/sensitiv hud finner du:

  • Cleanser
    Et godt produkt som renser i dybden er alfa og omega for at huden skal ha det bra og restituere. Det er naturligvis alltid viktig å rense huden grundig for makeup, men selv om du ikke bruker makeup bør huden renses hver kveld. I løpet av dagen utsettes huden for urenheter og smuss som bør fjernes før andre produkter påføres.
  • Toner
    En toner forbereder huden for påføring av andre hudpleieprodukter. Ulike tonere har ulike egenskaper, og toneren bidrar dessuten til at de øvrige hudpleieproduktene trekker lettere inn.
  • Daycream
    Dagkremen påføres som siste steg i morgenens hudpleierutine. Den danner et pleiende sjikt som gjenfukter, tilfører næring og beskytter huden. 

Alle produktene i denne serien er parfymefrie og skånsomme mot huden samtidig som de gir god gjenfukting. 

Gentle cream to foam cleanser renser skånsomt uten å forstyrre balansen eller slite på huden. Den virker beroligende samtidig som den gjør huden ren og gjenfuktet. Bruk fingertuppene til å massere produktet i fuktig ansikt og på halsen, og skyll deretter med lunkent vann.

Calming Toner beroliger og gjenfukter huden i dybden. Toneren har en litt tykkere konsistens som beroliger og mykgjør. Påføres etter at huden er renset for å forberede den for påføring av øvrige hudpleieprodukter, og bidrar dessuten til at de øvrige produktene trekker lettere inn i huden. Klapp produktet forsiktig inn i ansiktet og på halsen, eller bruk en bomullspad. 

Stay Calm Day Cream er en lett dagkrem som både beroliger og gjenfukter huden, og er utviklet spesielt for deg med sensitiv eller svært tørr hud. Ved å avslutte hver morgenrutine med dette produktet styrker du hudens barriere og gjør den gjenfuktet og myk. 

Aktive ingredienser
Våre hudpleieprodukter inneholder mange forskjellige aktive ingredienser. Under “Egenskaper” på hvert produkt finner du de aktive ingrediensene som hovedsakelig finnes i nettopp det produktet. Vi har dessuten samlet alle aktive ingredienser som finnes i våre hudpleieprodukter i en ordbok. 

Alle hudtyper

Vi har også en kategori for alle hudtyper, der du finner:

- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en kremet og myk gelformel som gjenfukter, demper mørke ringer og styrker hudens elastisitet.

Sleeping Beauty Night Cream fylt med fuktgivende og beroligende ingredienser som styrker hudbarrieren og forbereder huden for en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover fjerner den mest gjenstridige mascara og gjør huden myk og gjenfuktet. 

Usikker på hudtype?
Hvis du er usikker på hvilken hudtype du har, er det enkelt å utføre følgende test hjemme.

- Vask ansiktet med et skånsomt renseprodukt og tørk forsiktig med et rent og mykt håndkle
- Etter ca. 30 minutter begynner huden å reagere. Blir du blank, har du sannsynligvis fet hud, men blir du blank bare i T-sonen, har du snarere en kombinasjonshud. Oppstår det rødhet, flekker eller tørre områder, har du sannsynligvis sensitiv/tørr hud, og opplever du at huden opprettholder en god balanse, har du sannsynligvis normal hud. 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle