Alle Hudtyper

Under denne kategorien har vi samlet hudpleieproduktene som passer for alle hudtyper. Disse produktene kan du bruke enten huden din er fet, tørr eller normal. 

BYE BYE SLEEPY EYE PATCHES
NOK345
Kjøp
RESET WEEKEND FACE MASK
All Skin Types
NOK295
Kjøp
FIRST STEP CLEANSING OIL
All Skin Types
NOK285
Kjøp
RENEW YOU PEELING PADS
All Skin Types
NOK395
Kjøp
OVERNIGHT EYE SERUM
All Skin Types
NOK315
Kjøp
BEAUTY SHOT FACE SERUM
All Skin Types
NOK295
Kjøp
CALM DOWN SHEET MASK
All Skin Types
NOK245
Kjøp
SILKY SENSATION BODY BUTTER
NOK245
Kjøp
AFTER SUN SERUM
All Skin Types
NOK295
Kjøp
BEACH LIP SPF 30 LIP OIL
All Skin Types
NOK225
Kjøp
THE SHIELD SPF 50+ FACE CREAM
NOK295
Kjøp
FLIGHT MODE SHEET MASK
All Skin Types
NOK225
Kjøp
DAILY BOOST SERUM
All Skin Types
NOK295
Kjøp
THE ESSENTIAL FACE OIL
All Skin Types
NOK315
Kjøp
AWAKENING EYE CREAM
All Skin Types
NOK295
Kjøp
THE SLEEPING BEAUTY NIGHT CREAM
NOK325
Kjøp
CAREFUL EYE MAKEUP REMOVER
NOK195
Kjøp
GOOD NIGHT KIT
All Skin Types
NOK655 NOK815
PILLOW TALK
All Skin Types
NOK1135 NOK1425

I vår hudserie for alle hudtyper finner du:

- Eye Cream
Siden huden rundt øynene ofte er mer sensitiv og tynnere enn i ansiktet for øvrig, er det viktig å ta godt vare på den. En øyekrem er et viktig supplement til dag- og nattkremen for å sikre at huden bevarer sine gode egenskaper samt for å redusere risikoen for for tidlig aldring. Huden rundt øynene er veldig tynn og har derfor problemer med å ta opp molekyler fra en vanlig fuktighetskrem. 

- Eye Make Up Remover
På samme måte som med øyekrem er det også viktig å benytte et skånsomt renseprodukt rundt øynene. Fjerning av mascara og annen øyemakeup med et uegnet renseprodukt kan virke irriterende på den tynne huden.

- Night Cream
Natten er en av hudens viktigste restitueringsfaser. Den kan da jobbe uforstyrret med å hente seg inn etter påkjenningene den er blitt utsatt for i løpet av dagen. Nattkrem er et viktig steg i din kveldsrutine for å hjelpe huden til maksimal restitusjon.

Awakening Eye Cream har en kremet og myk gelformel som gjenfukter, demper mørke ringer og styrker hudens elastisitet. Øyekremen påføres med metallapplikatoren, som virker kjølende på den tynne huden rundt øynene.

Careful Eye Makeup Remover fjerner den mest gjenstridige mascara og vannfaste makeup. Ingredienser som Flower Water og panthenol gjør huden myk og gjenfuktet. Det er viktig å rense den tynne huden rundt øynene med produkter som er spesielt utviklet for nettopp dette området.

Sleeping Beauty Night Cream inneholder fuktgivende og beroligende ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre. Om natten gjennomgår huden en reparasjonsfase der den har tid til å ta opp ingredienser som gjenoppretter den naturlige balansen. 

Hudpleie for din hudtype

Tørr/sensitiv hud
Gentle cream to foam cleanser renser skånsomt uten å forstyrre balansen eller slite på huden. Den virker beroligende samtidig som den gjør huden ren og gjenfuktet. 

Calming Toner beroliger og gjenfukter huden i dybden. Toneren har en litt tykkere konsistens som beroliger og mykner 

Stay Calm Day Cream er en lett dagkrem som både beroliger og gjenfukter huden, og er utviklet spesielt for deg med sensitiv eller svært tørr hud. Ved å avslutte hver morgenrutine med dette produktet styrker du hudens barriere og gjør den gjenfuktet og myk. 

Fet/kombinasjonshud
Active Cleansing Gel kontrollerer hudens oljeproduksjon, bevarer en normal fuktighetsbalanse og renser huden skånsomt i dybden. 

Balancing Toner bidrar til å balansere huden ved å regulere oljeproduksjonen. Dette skyldes ingredienser som salisylsyre og Evermat, som motvirker forstørrede porer og regulerer glansen som en fet hud ofte opplever i løpet av dagen.

Oil Control Day Cream inneholder salisylsyre og panthenol, som kontrollerer oljeproduksjonen og samtidig gjenfukter huden i dybden. Dagkremen balanserer huden, har en lett formel og trekker raskt inn. 

Normal hud
Soft Cleansing Cream renser huden for olje, urenheter og makeup uten å påvirke hudens naturlige beskyttelsesbarrierer.

Ultimate Hydration Toner gjenfukter huden i dybden og balanserer den naturlige pH-verdien. 

Hydra Boost Day Cream har en lett og kremet formel som trekker raskt inn i huden og gjør den glatt og myk.  

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle