for Normal Hudtype

Normal hud er den mest problemfrie hudtypen. Opplever du en god balanse i huden som verken gjør den tørr eller fet, er dette hudpleieproduktene for deg.

Bestselger
SOFT CLEANSING CREAM
SOFT CLEANSING CREAM
Normal Skin
Cleanser
195 KR
Kjøp
Bestselger
ULTIMATE HYDRATION TONER
ULTIMATE HYDRATION TONER
Normal Skin
Toner
195 KR
Kjøp
DEW BOOSTER SERUM
DEW BOOSTER SERUM
Normal Skin
Serum
295 KR
Kjøp
Bestselger
HYDRA BOOST DAY CREAM
HYDRA BOOST DAY CREAM
Normal Skin
Day Cream
275 KR
Kjøp
INSTANT SOOTHING FACE MASK
INSTANT SOOTHING FACE MASK
Normal Skin
Mask
245 KR
Kjøp
SKIN BOOST SHEET MASK
SKIN BOOST SHEET MASK
Normal Skin
Mask
225 KR
Kjøp
Bestselger
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
Hairband
Tools
95 KR
Kjøp
NORMAL SKIN COLLECTION
NORMAL SKIN COLLECTION
Skincare Kit
Kit 20 %
765 KR

I vår hudpleieserie for normal hud finner du:

  • Cleanser
    Et godt produkt som renser i dybden er alfa og omega for at huden skal ha det bra og restituere. Det er naturligvis alltid viktig å rense huden grundig for makeup, men selv om du ikke bruker makeup bør huden renses hver kveld. I løpet av dagen utsettes huden for urenheter og smuss som bør fjernes før andre produkter påføres.

  • Toner
    En toner forbereder huden for påføring av andre hudpleieprodukter. Ulike tonere har ulike egenskaper, og toneren bidrar dessuten til at de øvrige hudpleieproduktene trekker lettere inn.

  • Day Cream
    Dagkremen påføres som siste steg i morgenens hudpleierutine. Den danner et pleiende sjikt som gjenfukter, tilfører næring og beskytter huden. 

Alle produktene i denne serien legger vekt på å gi huden godt med gjenfukting. For en normal hudtype er det viktig å bevare den naturlige balansen samtidig som huden får tilført mye fuktighet.

Soft Cleansing Cream renser huden for olje, urenheter og makeup uten å påvirke hudens naturlige beskyttelsesbarrierer. Den er myk, kremet og forvandles til et luksuriøst skum ved kontakt med vann. Bruk fingertuppene til å massere produktet i fuktig ansikt og på halsen, og skyll deretter med lunkent vann.

Ultimate Hydration Toner gjenfukter huden i dybden og balanserer den naturlige pH-verdien. Toneren påføres etter at du har renset huden med vår cleanser. Klapp produktet forsiktig inn i ansiktet og på halsen, eller bruk en bomullspad.  

Hydra Boost Day Cream har en lett og kremet formel som trekker raskt inn i huden og gjør den glatt og myk.  Som navnet antyder vil denne dagkremen, kombinert med vår toner, gi deg en skikkelig fuktboost! Påføres som avsluttende steg i hudpleierutinen.

Aktive ingredienser
Våre hudpleieprodukter inneholder mange forskjellige aktive ingredienser. Under “Egenskaper” på hvert produkt finner du de aktive ingrediensene som hovedsakelig finnes i nettopp det produktet. Vi har dessuten samlet alle aktive ingredienser som finnes i våre hudpleieprodukter i en ordbok. 

Alle hudtyper

Vi har også en kategori for alle hudtyper, der du finner:
- Eye Cream
- Eye Make Up Remover
- Night Cream

Awakening Eye Cream har en kremet og myk gelformel som gjenfukter, demper mørke ringer og styrker hudens elastisitet.

Sleeping Beauty Night Cream fylt med fuktgivende og beroligende ingredienser som styrker hudbarrieren og forbereder huden for en ny dag.

Careful Eye Makeup Remover fjerner den mest gjenstridige mascara og gjør huden myk og gjenfuktet. 

Sosiale medier
Følg oss i sosiale medier! Du finner CAIA Cosmetics på Instagram, Facebook, YouTube og TikTok. Her publiserer vi opplæringsprogrammer, informerer om nylanseringer og deler tips og triks. 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle