Sminkekoster fra CAIA –stort utvalg av koster | CAIA Cosmetics

SMINKEKOSTER

For å få et best mulig makeup-resultat er gode sminkekoster alfa og omega. Ser du etter en sminkekost til rouge, highlighter, pudder eller noe annet? Da kan du bla gjennom denne kategorien. Her finner du koster som er mer og mindre kompakte, koster som er spesialutviklet for spesifikke produkter og smarte sett med koster for å få en praktisk samling å ha hjemme.

NOSE CONTOUR BRUSH 01
Contour & Concealer
NOK175
Kjp
LARGE FAN BRUSH 02
Contour & Highlighter
NOK195
Kjp
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
NOK195
Kjp
PADDLE POWDER BRUSH 04
Powder & Bronzer
NOK225
Kjp
FEATHER BLENDING BRUSH 05
NOK195
Kjp
ANGLED BLUSH BRUSH 06
Blush & Contour
NOK195
Kjp
HIGHLIGHTER FAN BRUSH 07
NOK175
Kjp
TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH 08
Highlighter & Powder
NOK195
Kjp
POINTED HIGHLIGHTER BRUSH 09
NOK195
Kjp
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
NOK225
Kjp

CAIAs sminkekoster
Når vi utvikler sminkekostene våre, jobber vi for å få frem koster med en spesifikk fasthet/tetthet for å få de aller beste sluttresultatene. Det skal aldri være komplisert å bruke sminkekoster, og de skal være mer som en hjelper for deg enn et verktøy. Kosten skal gjøre jobben for deg og ta opp produktene lett. 

Har du riktig kost og vet hvor du skal bruke den, skal resten av jobben være enkel. 

Sminkekostene våre 

  • Veganske 
  • Syntetiske fibre 
  • Cruelty Free
  • Gratis frakt over 500 kr 

Sminkekoster med flere bruksområder
Mange av sminkekostene våre kan i dag brukes til flere ulike produkter, mens andre sminkekoster er mer spesielt designet for et bestemt produkt. 

Nose Contour Brush 01: Denne mindre kosten med avrundet hode er super til contouring av nesen og til å legge på concealer. 

Large Fan Brush 02: Perfekt til contouring og påføring av highlighter, både i ansiktet og på kroppen. 

Domed Powder Brush 03: En mer kompakt kost med flere funksjoner. Passer perfekt til påføring av bronzer, pudder og rouge. 

Paddle Powder Brush 04: En mykere kost som er perfekt til å legge på pudder. 

Feather Blending Brush 05: En kost som er perfekt til blending og å blande inn produktene i makeupen din. Den er også fin til å legge på rouge med lett hånd, samt highlighter og løspudder. 

Angled Blush Brush 06: En skrå og mer kompakt kost utviklet for å legge på rouge og contouring. 

Highlighter Fan Brush 07: Denne kosten har en form og mykhet som gjør det veldig lett å legge på highlighter på for eksempel kinnben, nese og amorbue for et naturlig resultat. 

Tapered Highlighter Brush 08: Denne kosten er best for highlighter og løspudder. Den har en mykhet som gir et fint resultat med god blending.

Pointed Highlighter Brush 09: Denne kosten er en mer kompakt highlighter-kost som er spesielt utviklet for CAIA-highlighters. Den har en litt spissere form som du kan bruke til å highlighte neseryggen og kinnbena, og den kommer til på flere steder. 

Ultimate Brush Kit - Face: Vi vil som sagt at sminkekoster skal være en hjelp for deg så du kan legge makeup med best mulig resultat. Derfor har vi satt sammen et sett med syv koster som er perfekt balansert og kan gi deg full presisjon. Vi har vært veldig nøye med kvaliteten ved utviklingen av kostene, ettersom det er helt avgjørende for resultatet. Så hvorfor ikke passe på å få en komplett serie med koster med flere ulike funksjoner – til en veldig god pris? 

Stell og vedlikehold 
For at kostene skal fortsette å holde seg freshe og ha god kvalitet over lengre tid, anbefaler vi at du vasker kostene en gang i uken. Vask dem i lunkent vann med fettløsende såpe. Sørg for at all såpen skylles ut, og samle hårene etter vask. Legg kostene på et håndkle - ha gjerne skaftet litt opp for at vannet skal kunne fordampe fra kosten og ikke bli liggende mellom hårene, men uten at hårene bøyes. La dem ligge til de har tørket. 

Sminkekoster

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett handle