BRONZER

CAIAs bronzere er laget med en spesiell prismeteknologi for en naturlig glans og et silkeaktig resultat. De er enkle å påføre, siden produktene har en kremet formel som legger seg lett på huden – og resultatet er en naturlig solkysset glød. Vil du legge til mer farge og skimmer i makeupen din? Finn favoritten din i dag.

LA DIGUE
Bronzer
NOK330
Kjøp
GOLD COAST
Bronzer
NOK330
Kjøp
ANTIGUA
Bronzer
NOK330
Kjøp
MONACO
Bronzer
NOK330
Kjøp
BORA BORA
Bronzer
NOK330
Kjøp
BRONZE ME
Bronzer & Brush
NOK450 NOK555
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
NOK550 NOK655
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
NOK900 NOK1130
POINTED POWDER BRUSH 10
Bronzer & Powder
NOK230
Kjøp
DOMED POWDER BRUSH 03
Powder & Bronzer
NOK200
Kjøp

Bronzers
Vi er veldig stolte over å presentere bronzerne våre – et eksklusivt produkt som er lett å legge på for et naturlig solkysset og silkemykt resultat.
Alle bronzerne våre kommer i et fint, blankt etui med speil, som du enkelt kan ta med deg i vesken på farten eller ha i toalettmappen.
På hjemmesiden vår presenterer vi hver enkelt bronzer med flere bilder og et bilde der produktet er swatchet på ulike hudtoner for å vise ulike resultater, og vi har også lagt inn en video. Du kan lese en informativ produktbeskrivelse og kundeanmeldelser for å se hva andre kunder har å si om produktet. I beskrivelsen av produktet forteller vi også om den passer til en kaldere/varmere/mer nøytral undertone, for å gi deg de beste forutsetningene for å finne den bronzeren som passer best til deg.
På YouTube-kanalen vår presenterer Bianca og makeup-artisten vår Hanna hver enkelt bronzer mer inngående, og viser frem hver av fargene.

Bronzerne våre:

  • Veganske
  • Kremet formel
  • Prismeteknologi for et silkemykt resultat
  • Cruelty Free


Med den kremete formuleringen får du ikke opp like mye av produktet på kosten som når du bruker andre høypigmenterte solpuddere. Med denne bronzeren får du en jevnere fordeling av produktet, som du kan jobbe opp i kosten for å gjøre den enkel å legge på – sånn at resultatet skal bli akkurat slik du ønsker. Dette betyr at når du skal bruke produktet, må du jobbe det opp i kosten og legge det på ansiktet med sirkelbevegelser på de ønskede områdene. Du kan for eksempel legge produktet på hele ansiktet og halsen, eller bruke den som rouge eller på øyelokkene – bare fantasien setter grenser!

Vi anbefaler at du bruker kosten Domed Powder Brush 03 eller Paddle Powder Brush 04 for å kunne arbeide inn produktet på best mulig måte.


Takk for støtten! 
Vi setter så stor pris på all varme, glede og inspirasjon som dere sprer hver dag på sosiale medier. Fortsett gjerne med å dele, tagge oss og skrive DMs – vi synes det er så gøy å se dere bruke produktene våre og hvor fantastisk flinke dere er til å legge make-up. Fortsett sånn, så blir vi kjempeglade!


Vi hjelper deg gjerne! 
Vi vet at det ofte kan dukke opp spørsmål om alt mulig – men uansett hva du lurer på, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på info@caiacosmetics.com, så hjelper vi deg!


Levering
Vi har en leveringstid på 2-7 virkedager, avhengig av hvilket fraktalternativ du har valgt. Når pakken din sendes fra lageret vårt, får du en mail med en sporingslink som du kan klikke på for å følge forsendelsen. Avhengig av fraktmetoden sendes pakken enten til postkassen din eller til en post i butikk. Når pakken din ankommer post i butikk, får du et varsel via SMS eller e-post med all nødvendig informasjon for å kunne hente pakken din.

Ved levering får du ikke med en følgeseddel, men di kan alltid finne bestillingsinformasjonen i bestillingsbekreftelsen din.


Hva synes du om bronzeren vår?
Vi vil gjerne vite hva DU synes om produktene våre. Opprett gjerne en konto på hjemmesiden vår via Mine Sider og skriv en anmeldelse av hva du synes om bronzeren vår. Både vi og andre CAIAs vil gjerne høre om det!

Bronzer

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle