Johanna Swartswe

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til.
JOHANNA SWARTSWE

JOHANNA SWARTSWE

Ved lanseringen av våre maskaraer Bibbz Boom Boom Lashes og Vanz Va Va Volume ble det utlyst en konkurranse der følgerne våre skulle skape en look med våre produkter. Vi fikk inn utrolig mange flotte bilder, og vi vil takke alle som deltok i konkurransen. 
To kule vinnere ble kåret, og først ut er – JOHANNA SWARTSWE

Fortell litt kort om deg selv og din interesse for skjønnhet?
En eventyrlysten og ambisiøs 23-åring som ble diagnostisert med GAD (generalisert angstlidelse), depresjon og panikkangst som følge av utmattelse for syv måneder siden, og som har vært sykmeldt siden da. Akkurat nå prøver jeg å inspirere andre via min Instagram til å fortsette å kjempe når alt føles kjipt. 

Jeg har alltid vært interessert i sminke, men da jeg bodde i Stockholm, nådde interessen et høydepunkt. Nå bor jeg hos foreldrene mine på landet ute ved vestkysten, og går for det meste uten sminke. Men jeg tar bedre enn noen gang vare på det innvendige, trener mer og har bedre rutiner. Så jeg er fortsatt interessert i skjønnhet, om enn i andre former. 

Hva er dine tre beste makeup-tips?
Kiwi er det beste som har hendt huden min. I fjor sommer, da jeg oppholdt meg i Kroatia, vokste det massevis av kiwi på den lille øya der jeg bodde. Jeg har aldri spist så mye kiwi, og huden min har aldri vært så fin! Nå har jeg alltid minst én kiwi i morgensmoothien min.

Aloe vera – da mener jeg den virkelige Aloe veraen som er gjennomskinnelig og lukter løk, for Aloe vera er faktisk en løkplante! Den geleen som stinker av løk, den vil jeg anbefale alle å inkludere i hudpleien sin. 

Rutiner er også virkelig alfa og omega. Trene, spise og sove. Har du de tre, så kan du ikke være annet enn vakker. Rutiner gjør deg sunn, glad og uthvilt, hvor kjedelig det enn måtte høres. 

Har du noe skjønnhetsknep du gjerne vil dele?
Å bade i saltvann! Hvis du bor nær sjøen, kan du selv om vinteren bade ansiktet med vannet; og kroppen elsker saltvann.
(Funfact: Mange med psoriasis får utenlandsreiser foreskrevet som medisin av svenske leger, nettopp på grunn av saltvannet og solen.)

Tre produkter du ikke kan leve uten?
Neglelakk – freshe negler er det beste jeg vet. 
Lotion – på kroppen og i ansiktet. Hudverdenens mest undervurderte produkt. 
Sølvsjampo – alle blondiners mareritt og elskling.

Har du noen tips om hvordan man tar vare på sin indre skjønnhet?
Mitt absolutt beste tips leste jeg i en avis da jeg var 14 år. Med det samme jeg leste det, syntes jeg det virket helt teit, men av en eller annen grunn prøvde jeg det – og det funket! Tipset var at man hver gang man ser seg i speilet, skal si (eller tenke hvis det er folk i nærheten) for eksempel: «Oh wow! For en flott rumpe jeg har». Du skal ganske enkelt gi deg selv en kompliment, litt overdrevet, men det styrker selvtilliten! 

Hva er din favoritt blant CAIAs produkter?
Bibbz Boom Boom Lashes!

Hvilke CAIA-produkter har du brukt på bildene?
Bibbz Boom Boom Lashes
Bibbz Signature Eye Palette 
Liquid Lip - Pretty Nice
Ultimate Brush Kit - Eyes 

Nyeste

MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKKEL 1 AV 1.1  | Vis alle 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle