GOLD COAST BRONZER
Gold Coast Bronzer
Gold Coast Bronzer
GOLD COAST BRONZER
GOLD COAST BRONZER
GOLD COAST BRONZER

GOLD COAST BRONZER

NOK295
Den eksklusive bronzeren fra CAIA er utviklet ved hjelp av en prismeteknolgi som gir et silkemykt resultat med naturlig glans. Produktet har en meget kremet formel som legger seg lett på huden og blir ett med ansiktet. Det gjør den enkel å påføre, og resultatet blir et naturlig solkysset utseende.

Nøytral/kald undertone.
Antall: 
  • We did this for us
CAIA Cosmetics er sterke motstandere av dyreforsøk, og våre produkter selges ikke på noen markeder som krever at produktene testes på dyr.

IngredienserVis ingredienser

MICA, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, NYLON-12
SQUALANE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, POLYSORBATE 20, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), XANTHAN GUM, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SILICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES ( CI 77499)

anmeldelser

4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

24/06/2020

Kathrine Verifisert kunde

- bra pris - får det man blir lovet -enkelt produkt å jobbe med - så fine farger Elsker duoen av bronzer og highlighter- kan med hånden på hjerte si at sminken min har fått et helt nytt nivå, og jeg har endelig mestret det! Det ser ikke unaturlig ut- og går fint an til å bruke uten tung base sminke, eller uten base sminke også. Kommer definitivt til å kjøpe igjen når jeg er tom. Er forøvrig super fornøyd med alle andre produkter fra Caia, og syns kvaliteten og prisen er helt fantastisk. Anbefaler til alle.

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme

19/06/2020

Elisabeth Verifisert kunde

Beste bronzeren jeg har prøvd. Har fargen Gold coast, og den er perfekt for meg med relativt lys hudtone og fregner. Gir glød, er lett å bygge opp, og blender som en drøm!

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme

17/06/2020

Eva Helen Verifisert kunde

Beste bronzere jeg har prøvd . Den blir naturlig på huden smelter inn selv om den ikke føles krematig ut og heller ikke som pudder ,da den ikke drysser. Aldri prøvd noe lignene .Jeg bruker denne fargen Gold Coast og den lyseste til min kalde lyse hud tone . Bruker begge alene eller sammen .Leveringen tok nesten en uke . Caia har utviklet et super produkt . Anbefales .

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme
Vise fler

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle