Body Glow

Liker du ekstra glow på ben, armer eller dekolletasje? Da er vår body glow din nye go to! Produktet finnes i tre nyanser og er svært pigmentert. 

GOLDEN BEAM
Body Glow
NOK396 NOK495
Kjøp
GOLDEN TAN
Body Glow
NOK396 NOK495
Kjøp
GOLDEN SPARKS
Body Glow
NOK396 NOK495
Kjøp
BODY GLOW BRUSH
NOK156 NOK195
Kjøp
BODY GLOW KIT
Body Glow & Body Brush
NOK575 NOK690
SUMMER GLOW KIT
Body Glow, Glow Stick & Body Brush
NOK745 NOK915

Glow Body Glow 
Litt ekstra glow er aldri feil! Bland vår body glow i body lotion for å få skimmer på ben og armer, eller påfør produktet direkte på utvalgte punkter som du vil fremheve litt ekstra. Den varme undertonen gjør at du får gyllen finish og en vakker glød.
Vi anbefaler at du påfører Body Glow med BODY GLOW BRUSH som er formet for å gjøre påføringen lett og gi et jevnt resultat.

Highlighter
Får du ikke nok glow? I kategorien HIGHLIGHTER finner du flere forskjellige produkter som gir glød.

Liquid Highlighter
En flytende highlighter som påføres med kost, svamp eller fingrene på de delene av ansiktet du vil fremheve litt ekstra, eller blandes i foundation/dagkrem for en naturlig glød.

Glow Stick
En kremaktig stick som blir ett med huden og gir et naturlig resultat, men som også kan påføres direkte på de punktene der du ønsker ekstra glød. Perfekt i håndvesken!

Presset highlighter
Våre pressede highlighters lages med en prismeteknologi som gir et silkemykt resultat og en magisk glød! 

Sosiale medier
På sosiale medier vil vi både inspirere og gi tips og informasjon om produktene våre og hvordan de kan brukes. På IGTV og YouTube finner du flere forskjellige tutorials som vi har laget sammen med makeupartistene våre for forskjellige looks som du enkelt kan gjenskape selv. Tagg oss gjerne i sosiale medier – vi elsker å se resultatene deres!

Spørsmål?
Lurer du på noe, eller trenger du hjelp eller informasjon om produktene våre? Kontakt oss på info@caiacosmetics.com, så hjelper vi deg. 

Body Glow

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle