Flytende Leppestift

Har du ønsket deg en leppestift som gir et halvmatt resultat med en fløyelsaktig finish? Samtidig som den er høypigmentert, heldekkende, gir et vakkert skimmer og har en langvarig fuktighetsgivende effekt? Da vil vi gjerne introdusere deg for våre flytende leppestifter. Velg mellom flere ulike farger – eller hvorfor ikke ganske enkelt kjøpe et sett med flere leppestifter?

LIQUID LIP KIT
LIQUID LIP KIT
Liquid Lipstick & Lip Pencil
Kit 16 %
285 KR
Lucky Charm Flytende leppestift 
Lucky Charm Flytende leppestift 
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Tilgjengelig i 7 nyanser
195 KR
Pretty Nice Flytende leppestift 
Pretty Nice Flytende leppestift 
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Tilgjengelig i 3 nyanser
195 KR
Kjøp
Unique Angel Flytende leppestift 
Unique Angel Flytende leppestift 
Liquid Lipstick
Lipstick Liquid
Tilgjengelig i 3 nyanser
195 KR
Kjøp

Flytende leppestift 
CAIAs flytende leppestift legger seg med en lett følelse på leppene, og gir et fløyelsaktig og halvmatt resultat uten å bli klissete. Leppestiftene har høy pigmentering, inneholder aminosyrer som gir fuktighet til leppene, er heldekkende og gir en fin glød. Leppestiftene er perfekte til både hverdag og fest. For å få et mer markert resultat kan du også bruke en leppeblyant først og deretter legge over flytende leppestift.

Vi har satt sammen ulike kits for å gi deg muligheten til å kjøpe flere flytende leppestifter til en bedre pris. Hvorfor ikke benytte anledningen til å piffe opp fargegarderoben med flere farger?

De flytende leppestiftene våre:

  • Halvmatte
  • Dekkende og fuktighetsgivende
  • Veganske
  • Kraftige pigmenter
  • Formel som ikke klisser
  • Føles lett på leppene
  • Gir en fløyelsmyk følelse


Tips fra CAIA 
Applikatoren på alle de flytende leppestiftene våre er designet for å forme seg etter leppene, slik at påføringen blir enklere langs leppekanten – og du får et penere resultat.

Alle de flytende leppestiftene våre er veganske.

Når du kjøper flytende leppestift eller leppeprodukter generelt, kan det være vanskelig å vite hvilken farge som passer best, siden blant annet undertonen på leppene kan gjøre at fargene varierer litt. På hjemmesiden vår viser vi hvordan leppestiftene ser ut på ulike personer, men prøv gjerne å se på din egen hudtone og undertonen i leppene for å få best mulig resultat. 

Leppestift er gøy! Du føler deg piffet opp og kan variere mellom alle mulige farger og formuleringer. De flytende leppestiftene våre kommer i flere ulike farger som du kan variere mellom, eksperimentere med nye looks og variere med leppeblyant – bare fantasien setter grenser. Hvis du skal bruke leppeblyant, anbefaler vi at du legger på leppeblyanten først og deretter den flytende leppestiften.

På YouTube-kanalen vår har vi også flere videoer der vi viser frem leppestiftene våre og har videoer av ulike tutorials for hvordan vi bruker flytende leppestift. Ta gjerne en titt på dem for å få mer inspirasjon.

Vi hjelper deg gjerne! 
Vi hos CAIA er her for deg og hjelper deg mer enn gjerne. Hvis du har spørsmål eller lurer på noe om bestillingen din, produktene våre eller annet, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@caiacosmetics.com – så hjelper vi deg innen 24 timer.

CAIAs mål 
Når vi utvikler sminke, parfyme og tilbehør, er målet å skape produkter av aller høyeste kvalitet til en grei pris for kundene våre. Når dere besøker CAIA Cosmetics får dere en liten flik av våre hjerter – og produkter av svært god kvalitet.

Det er viktig for oss å alltid være tilgjengelige for kundene våre, og dere er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss via sosiale medier eller vår kundeservice.

Slik jobber vi 
Vi vil skape produkter av høy kvalitet – uten at det skal koste alt for mye for kundene våre. Derfor har vi valgt å jobbe med de beste fabrikkene i verden og kutte ut alle mellomledd for å selge produktene våre eksklusivt på www.caiacosmetics.com.

Når produktutviklingsteamet vårt jobber sammen, legger de sjelen i å utvikle de beste produktene i henhold til våre ønsker og standarder. Vi tenker hele tiden på hva vi selv ønsker oss, og lytter alltid til hva kundene vil at vi skal utvikle. Alle de flytende leppestiftene våre er nøye utviklet av teamet vårt både med tanke på formuleringen, fargen og emballasjen.

Flytende Leppestift

Liquid LipstickLiquid LipstickLiquid Lipstick

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle