Highlighter

Ved å legge til litt ekstra skimmer og glød i makeup-rutinen din kan du gi looken din nytt liv. CAIAs highlighters med den innebyggede prismeteknologien og kremete formuleringen gir deg en naturlig og vakker glød med et silkemykt resultat. Påfør produktet der du vil fremheve ansiktstrekkene dine litt ekstra.

PEARL SWIRL
Liquid Highlighter
NOK236 NOK295
Kjøp
BRONZED BEACH
Liquid Highlighter
NOK236 NOK295
Kjøp
GOLDEN GLOW
Liquid Highlighter
NOK236 NOK295
Kjøp
SAINT TROPEZ
Highlighter
NOK260 NOK325
Kjøp
SYDNEY
Highlighter
NOK260 NOK325
Kjøp
PORTOFINO
Highlighter
NOK260 NOK325
Kjøp
CANNES
Highlighter
NOK165 NOK325
Kjøp
PEARL
Glow Stick
NOK180 NOK225
Kjøp
CHAMPAGNE
Glow Stick
NOK180 NOK225
Kjøp
AMBER
Glow Stick
NOK115 NOK225
Kjøp
HIGHLIGHT ME
Highlighter & Brush
NOK445 NOK520
BRONZER + HIGHLIGHTER
Bronzer & Highlighter
NOK545 NOK650
GLOW KIT
Blush, Bronzer, Highlighter & Setting Spray
NOK895 NOK1120
POINTED HIGHLIGHTER BRUSH 09
NOK156 NOK195
Kjøp
HIGHLIGHTER FAN BRUSH 07
NOK140 NOK175
Kjøp
TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH 08
Highlighter & Powder
NOK156 NOK195
Kjøp
LARGE FAN BRUSH 02
Contour & Highlighter
NOK156 NOK195
Kjøp
HIGHLIGHTER KIT
Liquid Highlighter & Highlighter
NOK450 NOK620
DEWY BASE SET
Liquid Bronzer & Liquid Highlighter
NOK475 NOK590
GLOWING BASE KIT
Liquid Bronzer, Liquid Highlighter & 2 brushes
NOK785 NOK980

Highlighters fra CAIA 
Under produktutviklingen av highlighterne våre har det vært viktig for oss å skape produkter som innfrir alle kravene våre – for eksempel der vi er ute etter et naturlig resultat, at produktet skal være lett å påføre og at det skal bli ett med ansiktet. Highlighterne våre et laget med en prismeteknologi som gir et silkemykt resultat på huden med en naturlig utstråling. Produktet består av en kremet formulering som legger seg lett på huden og blir ett med ansiktet ditt.

De er heller ikke glitrende i fargen, slik at du får en fin glow i solen i stedet for å glitre.

Den spesielle formuleringen for denne highlighteren gjør at den er lett å legge på og gir et fint resultat. Dermed blir det vanskelig å mislykkes, og du får et flott resultat – hver gang.  

Highlighterne våre er:

  • Veganske
  • Cruelty Free


Til deg fra oss 
www.caiacosmetics.com har vi swatchet alle produktene våre i alle farger på ulike hudtoner for at hver eneste kunde enkelt skal se forskjellen mellom produktene og finne ut hvilken farge som passer best til akkurat seg. På YouTube har vi også masse videoer der vi forteller er om produktene våre for å gi deg enda mer informasjon – og inspirasjon!

Hvis du vil ha både en highlighter og andre produkter, kan du sjekke ut ansiktspalettene våre der du får både en highlighter, contouring, rouge og bronzer i samme palett.


Påføring 
Highlightere brukes for å fremheve bestemte trekk i ansiktet ditt ved hjelp av lyse toner, og dermed trekke oppmerksomheten til bestemte partier. Måten dette gjøres på, kan være ulik fra person til person og hva man ønsker der og da, men highlightere brukes ofte på:

  • Kinnben
  • Øyenbrynsben
  • Nesen
  • Amorbuen
  • Kragebena
  • Øynene


Men her er det ingen absolutte regler, og bare fantasien setter grenser – bare legg en highlighter der du vil legge til «det lille ekstra».
For en enkel og flott påføring anbefaler vi at du bruker sminkekosten Pointed Highlighter Brush 09 – eller Large Fan Brush 02 hvis du vil highlighte større områder.


Kontakt oss gjerne 
Hvis du har det minste lille spørsmål om farger, påføring, verktøy eller annet når det gjelder produktene våre, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på info@caiacosmetics.com – så svarer vi deg i løpet av 24 timer. Vi hjelper deg mer enn gjerne.


Farger 
Når du skal velge farge, må du tenke over om du vil ha en lys eller mørkere highlighter, og om du vil ha en kaldere eller varmere tone. På hjemmesiden vår har vi lagt inn et bilde der vi viser fargene swatchet på en arm, og på YouTube forteller vi mer om produktene, for eksempel de beste måtene å bruke produktene på og hvilke produkter som passer best til hvilke hudtoner.  


Vi elsker dere!
Vi blir så utrolig glade når DERE, de fantastiske kundene våre, velger å tagge dere selv i stories på sosiale medier. Vi elsker å se hvordan produktene ser ut på dere – og dere ser så fantastiske ut, alle sammen! Fortsett å tagge oss, kommentere og la oss se hvordan dere bruker produktene våre. Vi elsker det – det er det vi jobber for.

Highlighter

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle