Leppestift fra CAIA – Velg mellom flere farger | CAIA Cosmetics

LEPPESTIFT

Vil du ha et naturlig resultat eller legge til litt ekstra farge? Uansett er det alltid morsomt å sette farge på leppene med en fin leppestift. Leppestiftene våre er fuktgivende og legger seg jevnt over leppene dine. De har en lett konsistens som gjør det enkelt å bestemme hvor dekkende fargen skal være.

DELICATE LIP KIT
NOK545 NOK640
FIERY LIP KIT
NOK545 NOK640
STUNNING LIP KIT
NOK545 NOK640
EPIC BABE
NOK195
Kjøp
FLING KISS
NOK195
Kjøp
HONEY ELIXIR
NOK195
Kjøp
LYRIC LIPS
NOK195
Kjøp
RED ALERT
NOK195
Kjøp
OBSESSED RED
NOK195
Kjøp

Vi i CAIA synes det er utrolig gøy med leppestift. Tenkt på hvor enkelt leppestift kan sette en ekstra spiss på dagens look og antrekk, og hvor enkelt det er å variere mellom farger. 
Du kan for eksempel velge mellom ulike naturlige farger, eller kanskje du vil prøve en av de røde leppestiftene våre for en mer slående look? 
Våre leppestifter har en fuktighetsgivende formel som gjør dem enkle å legge på, samtidig som de gir en vakker glans. 
På alle produktsidene har vi valgt å vise leppestiften på to ulike modeller for å vise hvordan fargen kan variere. Det kan også variere hvordan fargen ser ut på bildet sammenlignet med hvordan den ser ut på akkurat deg. 
Red Alert og Obsessed Red er veganske og har en formulering som gir deg silkemyke lepper med et dypt dekkende og elegant fargepigment. Leppestiften stimulerer leppenes naturlige kollagen og gir et halvmatt utseende, samtidig som den jevner ut og tilfører fuktighet. 

CAIAs leppestifter: 

  • Fuktighetsgivende 
  • Lette å påføre 
  • Cruelty Free
  • Gratis frakt over 500 kr 

Flere produkter i ett sett 
Siden vi elsker å variere med ulike farger, har vi også satt sammen ulike sett med både leppestift og leppeblyanter. Dermed kan du kjøpe flere produkter til en bedre pris og variere bruken etter egen smak. Du kan for eksempel bruke bare leppeblyant en dag eller bruke både leppeblyant og leppestift en annen dag. Kanskje du vil ha én farge på dagtid og en annen om kvelden? Bare fantasien setter grenser. 

Tips!
Leter du etter en leppestift i en naturlig farge for deg? Ta alltid utgangspunkt i din egen hudtone og velg en farge som er litt mørkere enn huden din. 

Påføring 
For å få et mer holdbart resultat er det viktig med et godt grunnlag. Før påføring bør du skrubbe leppene for å få bort døde hudceller, og tilføre ekstra fuktighet. Begynn med å legge på en leppeblyant over hele leppen, og legg deretter på leppestift. Klapp lett over leppene med en papirserviett for å fjerne overflødig leppestift, og voilà – du er klar!

Sosiale medier 
Vi setter så pris på å bli tagget i de ulike kanalene våre på sosiale medier. Dere ser helt fantastiske ut, og vi blir så glade av å se produktene våre der ute på dere! Fortsett gjerne å kommentere, trykke Like, tagge oss og skrive til oss. Målet vårt er å se produktene våre på dere, og vi elsker kontakten med dere. 

YouTube 
På alle produktsidene våre har vi en kort YouTube-film der vi viser hvordan de enkelte leppestiftene ser ut på to ulike modeller. Vil dere også ha flere tips eller inspirasjon til ulike looks, kan dere gå rett til YouTube-kanalen vår. Der finner du masse videoer der makeup-artistene våre viser deg hvordan du kan lage forskjellige looks, og hva man bør huske på når man tar på sminken. Skulle du gjerne sett en tutorial eller YouTube/IGTV-video om en spesiell look eller produkter? Skriv gjerne til oss på Instagram eller kundeservice på info@caiacosmetics.com, så ser vi hva vi kan få til!

Leppestift

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle