Sweatere fra CAIA – Kjøp sweater i avkortet modell | CAIA Cosmetics

SWEATERS

På den første lanseringen vår hadde vi lyst til å gjøre noe litt ekstra for alle våre CAIAs– i tillegg til sminkeproduktene våre ville vi gi dere noe som er fint og behagelig å ha på seg. Resultatet er vår CAIA Crew Sweater: En topp i croppet modell med CAIA-tekst foran og en melding på baksiden.

CAIA Crew sweater 
Fra CAIA til våre CAIAs. Til den første lanseringen vår laget vi også et «non makeup product» for å gi kundene våre det lille ekstra. Resultatet er den flotte toppen vår – en beige topp i croppet modell og med lange oversize-ermer. På forsiden står det CAIA med hvit skrift, og på baksiden står det «Real queens fix each others crowns», også med hvit skrift. Du kan også bruke den med en singlet under for variasjonens skyld. 
Toppen er i 100 % bomull og vaskes på 40 grader sammen med plagg i lignende farger. 
Toppen er tilgjengelig i str. S/M eller L/XL. 

Kundeanmeldelser
På produktsiden for toppen vår kan du også lese kundeanmeldelser og se hva andre kunder synes. Eller har du allerede kjøpt den? Da må du gjerne legge igjen en anmeldelse og fortelle oss hva du synes! For å legge inn anmeldelser må du logge inn på «Mine sider». Du finner innloggingsfunksjonen øverst til høyre på startsiden. 

Hva andre kunder har sett på 
Nederst på produktsiden vår for CAIA Crew Sweater finner du også forslag til hvilke andre produkter kunder som har sett på denne toppen, også har sett på. Et tips fra oss til inspirasjon! 

Toppen vår: 

  • 100% bomull 
  • Croppet modell 
  • Cruelty Free 
  • Gratis frakt over 500 kr 

Sosiale medier
Vi elsker å bli tagget i sosiale medier! Har du kjøpt toppen, må du gjerne tagge oss – vi synes det er så kult å se produktene våre på dere.  

Leter du etter en gave?
Har du vanskelig for å bestemme deg for hva du skal gi bort i gave? Eller har du lite tid på deg til å kjøpe en gave? Kjøp et gavekort til CAIA! Da kan mottakeren velge selv. Gavekortene våre er e-gavekort som sendes direkte til e-postadressen din. De er gyldige i 12 måneder, og verdikoden som skal brukes i kassen, står på gavekortet. 

Kundeservice 
Har du spørsmål eller tilbakemeldinger om CAIA-toppen vår eller andre produkter? Da er du hjertelig velkommen til å skrive til oss på: info@caiacosmetics.com, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Sosiale medier 
Vil du få mer informasjon om eller inspirasjon til makeup, nyheter eller andre kule ting? Da må du gjerne følge oss på sosiale medier! Vi finnes på både YouTube, Instagram og Tik Tok. Der legger vi ut ulike typer innhold – så følg med på alle sammen for å ikke gå glipp av noe! På YouTube har vi masse tutorials der vi har gått sammen med makeup-artistene våre for å presentere nye looks og gi dere tips og triks om hvordan du kan påføre og bruke produktene våre. På Tik Tok vil vi by på inspirasjon og humor! Der får dere se veldig variert materiale. På Instagram har vi mye inspirerende innhold som er skapt av dere, samt informasjon om lanseringer, nyheter, nye forsyninger av varer og mye mer. Velkommen til CAIA! 

Sweaters

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle