CAIA ADVENT CALENDAR

NOK1795

Tidligere laveste pris

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.

Verdi NOK5215 (Spar 65%)

CAIA Cosmetics’ adventskalender for 2022 er endelig her! En luksuriøs toalettmappe fylt med 24 fantastiske luker med makeup- og hudpleieprodukter som passer for alle. Kalenderen er en unik måte å telle ned dagene til jul på sammen med oss. Den inneholder helt nye produkter, favoritter i begrenset opplag, full size-produkter samt en ekstra gave i tillegg til de 24 lukene! Adventskalenderen inneholder produkter til en verdi av 5215 kroner. Kjøp den som en gave til deg selv, eller gi noen du er glad i, en luksuriøs gave hver dag frem til julaften.

* Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Den ekstra gaven kan ikke byttes.
** Vi kan ikke garantere levering før 1 Desember.

Få igjen på lager
Antall: 
VIS ALLE PRODUKTER
 • Fri frakt over 250 kr i Norge
 • Alltid tollfritt
Spoiler alert!

Key Vis ALLE PRODUKTER

1 Eyeshadow pen brown 
Denne øyenskyggeblyanten gir intensiv farge som tørker umiddelbart, og som sitter hele dagen uten å drysse eller bli klebrig. Geléstrukturen forvandles til en tynn film på øyelokkene og gir intens farge fra første strek. Påføres på øyelokket, og bygges opp til ønsket resultat. 

2 Space intense mascara Space intense
Space Intense er en volumgivende mascara som gir intenst svarte vipper uten å klumpe seg eller smuldre. Sammen med oversize-børsten gir formelen en sensuell og dramatisk look med maksimalt volum. Mascaraen er vegansk og spesielt utviklet for deg med naturlig lange til normale vipper, eller hvis du bruker løsvipper.

3 Face scrub 30ml AHA Honey
En kremaktig ansiktsskrubb som er beriket med Fruit AHA-complex og eksfolierende partikler som bidrar til å fjerne døde hudceller for en jevnere og mykere hud. Denne milde formelen inneholder nærende plantebaserte oljer og glyserin for å skape en myk følelse.

4 Mini perfect blender
CAIAs Perfect Blender er et must i toalettmappen! Svampen er designet for å jevne ut makeupen og få et naturlig resultat. Fukt blenderen for å få en look med mer glans, eller bruk den tørr for bedre dekning. Makeupsvampen er vegansk.

5 Scrunchie
En elegant scrunchie som er designet for å beskytte håret og holde det på plass uten å lage floker eller slite på håret. Kan brukes om natten for minimal skade på håret. 

6 Sheet mask dry/sensitive Stress relief
En mild og parfymefri ansiktsmaske som er utviklet for tørr og sensitiv hud. Formelen inneholder vitamin B5, nypeolje og sheasmør som er mykgjørende, fuktighetsgivende og har en anti-inflammatorisk effekt. Påfør masken på renset hud i ansiktet og la den virke i 20 minutter. Masser deretter overflødig serum forsiktig inn i hele ansiktet. Avslutt med en god dag- eller nattkrem.

7 Eyeshadow brush 1
Den kompakte sminkebørsten har en kort, avrundet bust som er perfekt for å legge sotete øyenskygge, til eyeliner langs vippekanten eller for å bygge opp høy pigmentering. En eksklusiv sminkebørste med syntetiske hår. Sminkebørsten er vegansk.

8 Single eyeshadow pink Silk
Øyenskygge med kremaktig og pigmentert formel som er enkel å legge og blande ut. Øyenskyggen er vegansk. 

9 Mini toiletry bag
En toalettmappe som passer perfekt i håndvesken! Toalettmappen har perfekt størrelse for oppbevaring av små viktige gjenstander og produkter. Dette produkter er vegansk, og det er laget av et syntetisk materiale.

10 Waterproof mascara
Bare ett lag av denne mascaraen gjør vippene både lengre og tettere. Den vannfaste formelen sørger for at mascaraen holder seg på plass når du bader, tilbringer varme dager på stranden og trener hardt. Med denne silikonbørsten får du separerte og fyldige vipper som holder hele dagen, kvelden og natten.

11 Cleansing mitt
Cleansing Mitt som skånsomt fjerner sminke og smuss, og til og med olje sammen med et renseprodukt. Hansken, som kan vaskes i maskin, er gjenbrukbar og derfor mer kostnadseffektiv og miljøvennlig enn ansiktsservietter. Påfør sminkefjerneren/renseproduktet som fungerer best for deg, på huden. Fukt hansken med varmt vann, og masser produktet forsiktig inn i ansiktet for å rense huden. 

12 Eyeshadow pen champagne Sparkly nights
Denne øyenskyggeblyanten gir intensiv farge som tørker umiddelbart, og som sitter hele dagen uten å drysse eller bli klebrig. Geléstrukturen forvandles til en tynn film på øyelokkene og gir intens farge fra første strek. Påføres på øyelokket, og bygges opp til ønsket resultat.

13 Hairclips (2 sets)
Hårspennen er perfekt når du vil holde håret unna ansiktet når du legger makeup. Spennene har en skånsom overflate som ikke lager merker i håret.

14 Sheet mask normal Skin boost
Sheet Mask med gel-formel som gir en svalende effekt. Ansiktsmasken inneholder hyaluronsyre og vitamin E som er fuktighetsgivende og beroligende for huden. Påfør masken på renset hud i ansiktet og la den virke i 20 minutter. Masser deretter overflødig serum forsiktig inn i hele ansiktet. Avslutt med en god dag- eller nattkrem.

15 Eyeshadow brush 2
En liten sminkebørste som passer perfekt rundt øyet, og som gjør det enkelt å blande sammen øyenskygge. En eksklusiv børste med syntetisk bust. Sminkebørsten er vegansk.

16 Single eyeshadow beige Tan
Øyenskygge med kremaktig og pigmentert formel som er enkel å legge og blande ut. Øyenskyggen er vegansk. 

17 Next level mascara Next level
Skap magiske vipper med Next Level Mascara. Du bygger enkelt opp mascaraen til ønsket resultat, og med silikonbørsten kommer du enkelt til de innerste vippene for å skape en intens look. Next Level Mascara forlenger og skiller vippene dine, og den har en long lasting-formel som gjør at mascaraen sitter på plass gjennom hele dagen.

18 Face puff
En puff som gjør det enkelt å påføre pudder. Fikser basen uten å ødelegge foundationen – glem striper, og press heller pudderet forsiktig og mykt på plass for å få en perfekt og jevn finish. Kan også brukes til touch-ups i løpet av dagen. 

19 Clear lip gloss Icy glaze
Lipgloss med en myk og kremaktig formel som gir en silkemyk finish. Den veganske lipglossen har en stor applikator for enklere påføring. Bruk den rett på leppene eller over favorittleppestiften din.

20 Pocket mirror
Dobbeltsidig lommespeil som er det perfekte hjelpemiddelet når du er på farten! Speilet har to sider, der den ene har 2x forstørrelse for et nøyaktig resultat, og sammen gjør de det enkelt å holde looken flawless gjennom hele dagen. Den praktiske størrelsen gjør at det er enkelt å ta det med seg i håndvesken og toalettmappen.

21 Single eyeshadow brown Date night
Øyenskygge med kremaktig og pigmentert formel som er enkel å legge og blande ut. Øyenskyggen er vegansk.

22 Peeling mask Radience peeling
Denne masken har en geléstruktur som forvandles til en luksuriøs olje når den kommer i kontakt med huden. Den milde peelingmasken eksfolierer skånsomt huden og eliminerer spor av døde hudceller. Huden ser umiddelbart glatt og ren ut. Påfør på renset ansikt, og la virke i 15 minutter. Fjern med et rent håndkle, eller skyll med lunkent vann.

23 Glow sheet mask Golden secret
Denne sheet masken gir umiddelbart glow til huden med gylne perler som maksimerer gløden. Sheet masken inneholder niacinamid for å lysne opp huden samtidig som den mykgjør. Påfør masken på renset hud i ansiktet, og la den virke i 20 minutter. Masser deretter overflødig serum forsiktig inn i hele ansiktet. Avslutt med dagkremen din.

24 Glow serum Glow up
Et serum som lysner opp og gir glød! Beriket med perler som gir glans, og ingredienser som får huden til å føles fuktet og glansfull. Påføres på ren hud, etter toner og før ansiktskrem.

Key LEVERANSE & BESTILLING

 • Vil kalenderen bli levert sammen med de andre produktene jeg har bestilt?
  Har du bestilt mer enn én adventskalender eller har kjøpt andre produkter i samme bestilling, sendes din ordre din i to pakker. Hver kalender sendes i egen pakke og de andre produktene sendes også i en separat pakke. Du vil derfor motta to sporingslenker.

 • Når kommer bestillingen min?
  Leveringstiden vår er mellom 2–7 virkedager.
  Du vil motta sporingslenke på e-post når bestillingen din er sendt. Når du kjøper vår kalender, sendes bestillingen din med Bring Mail.

 • Kan jeg kjøpe flere kalendere?
  Dersom du ønsker å kjøpe flere kalendere ber vi deg bestille ønsket antall kalendere i samme bestilling, ellers er det risiko for at senere bestillinger med de samme produktene kanselleres.

Key Vis FAQ

 • Er produktene i kalenderen veganske?
  Ja, alle produktene i kolleksjonen er veganske.

 • Er produktene i kalenderen limited edition?
  De fleste av produktene i kalenderen er limited edition.

 • Må jeg angi hudtype/hudtone for adventskalenderen?
  Nei, det trenger du ikke. Alle produktene er utviklet for å passe alle hudtyper og hudtoner.

 • Hva er den totale verdien på adventskalenderen for 2022?
  Produktenes totale verdi er 5215 kroner.

 • Kommer dere til å vise kalenderens innhold?
  Ja, hvis du vil se innholdet i kalenderen, kan du gjøre det litt lengre ned.

 • Kan produktene i kalenderen brukes hele året?
  Absolutt!

 • Inneholder adventskalenderen nye produkter?
  Ja, det er totalt 15 nye produkter i kalenderen.

 • Her er en oversikt over alle produktene i adventskalenderen for 2022:
  1. Eyeshadow Pencil Brown - 'Holiday Glam'
  2. Full Size Mascara - 'Space Intense'
  3. Mini Face Scrub - 'AHA Honey'
  4. 3 x Mini Perfect Blender 
  5. Scrunchie & Hair Clips 

  6. Sheet Mask Dry/Sensitive Skin 'Stress Relief' x 2 
  7. Brush E22 - Mini Tapered Brush 
  8. Single Eyeshadow Pink - 'Silk'
  9. Mini Toiletry Bag
  10. Full Size Mascara - Waterproof
  11. Cleansing Mitt x 2 

  12. Eyeshadow Pencil Champagne - 'Sparkly Nights'

  13. Awakening Eye Cream 
  14. Sheet Mask Normal Skin, 'Skin Boost' x 2 
  15. Brush E23 - Smudge Brush 
  16. Single Eyeshadow Beige - 'Tan'
  17. Full Size Mascara - 'Next Level'

  18. Face Puff
  19. Clear Lip Gloss - 'Icy Glaze'
  20. Pocket Mirror 
  21. Single Eyeshadow Brown - 'Date Night'
  22. Mini Peeling Mask - 'Radiance Peel'
  23. Sheet Mask Glow, 'Golden Secret' x 2
  24. Glow Serum - 'Glow Up'
  Drawstrings Bags i satin x 24
  Toiletry Bag
  Mystery Perfume (50 ml)

 • Hvordan bruker jeg sminkebørstene i kalenderen?
  Det er to nye sminkebørster i adventskalenderen. E22 Mini Tapered Brush – den smale spissen kommer til i alle kriker og kroker rundt øyet, slik at det blir enklere å legge øyenskyggen. E23 Smudge Brush brukes til å blende ut linjer, og den er perfekt for å skape en mer dramatisk, sotet look.

 • Hvor mange av produktene er full size?
  21 av de 24 produktene er full size!

 • Hvordan bruker jeg de små makeup-svampene?
  De er perfekte til å legge concealer med eller blande ut et annet valgfritt produkt for mer nøyaktig påføring.

 • Hvordan bruker jeg vaskevotten?
  Plasser hånden i votten, og bruk varmt vann for å fjerne makeup. Avslutt med rengjøringsrutinen din.

 • Hvordan bruker jeg sminkepuffen?
  Den perfekt for å legge setting powder under øynene.

 • Kan jeg vaske toalettmappen?
  Vi anbefaler ikke at du vasker toalettmappen i vaskemaskinen, siden materialet kan være ømtålig.

 • Hvilke produkter er helt nye i adventskalenderen?
  Holiday Glam ES pencil, AHA Honey face scrub, mini perfect blenders, Scrunchie, Brush E22, Single Es Silk, Mini toiletry bag, Cleansing mitt, ES pencil Sparkly nights, Brush E23, Single ES Tan, Face puff, Icy Glaze lip gloss, Single ES Date night og Golden secret sheet mask.

 • Hvor stor er den lille toalettmappen?
  Høyde: 12,5 cm & lengde: 18 cm

 • Hvor stor er den store toalettmappen?
  Bredde: 18,5 cm, høyde: 14,5 cm & lengde: 23,5 cm

 • Kan jeg vaske den lille toalettmappen, cleansing mitt, face puff og sminkebørstene?
  Alt kan håndvaskes, men vi anbefaler ikke at det vaskes i vaskemaskin.

 • Hva koster adventskalenderen?
  Den koster 1795 kroner. 

Key Vis ingredienser

EYESHADOW PENCIL BROWN - HOLIDAY GLAM 
ISODODECANE, CI 77491, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, CI 77499, DIMETHICONE, POLYBUTENE, CI 77492, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, CI 77742, SILICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CI 77891, STEARALKONIUM HECTORITE, KAOLIN, ALUMINA, MAGNESIUM OXIDE, PROPYLENE CARBONATE

SPACE INTENSE MASCARA 
AQUA, CI 77499, COPERNICIA CERIFERA CERA, CETEARYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, POLYESTER-5, EUPHORBIA CERIFERA CERA, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, MICA, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SYNTHETIC WAX, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYETHYLENE, CI 77266 , ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-20, LAURETH-21, MAGNESIUM MYRISTATE, TOCOPHEROL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM ACETATE, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE

FACE SCRUB - AHA HONEY 
AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, CELLULOSE ACETATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, 1,2-HEXANEDIOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, PARFUM, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM PHYTATE, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM EXTRACT, CITRIC ACID

STRESS RELIEF SHEET MASK 

AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PANTHENOL, BETAINE, HYDROXYACETOPHENONE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, CARBOMER, TROMETHAMINE, ALLANTOIN, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM PHYTATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, PHENOXYETHANOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ROSA CANINA FRUIT OIL, TOCOPHEROL

WATERPROOF MASCARA
ISODODECANE, AQUA, CI 77499, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, GLYCERYL BEHENATE, PENTYLENE GLYCOL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, SILICA, SORBITAN STEARATE, JOJOBA ESTERS, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACACIA DECURRENS FLOWER CERA, POLYGLYCERIN-3, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, DISODIUM PHOSPHATE, POLYSORBATE 60, TOCOPHEROL, SODIUM PHOSPHATE

EYESHADOW PENCIL CHAMPAGNE - SPARKLY NIGHTS
ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, MICA, DIMETHICONE, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, CI 77891, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYETHYLENE, POLYBUTENE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, CI 77491, SILICA, CI 77000, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYURETHANE-11, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, TIN OXIDE

SKIN BOOST SHEET MASK 
AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, 1,2-HEXANEDIOL, CARBOMER, ALLANTOIN, AMMONIUM, ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARGININE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM PHYTATE, BRASSICA OLERACEA ITALICA EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED LECITHIN, PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, CERAMIDE NP, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE

NEXT LEVEL MASCARA
AQUA, CI 77499, COPERNICIA CERIFERA CERA, GLYCERYL STEARATE, CERA MICROCRISTALLINA, STEARIC ACID, OZOKERITE, PALMITIC ACID, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, CI 77007, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, BUTYLENE GLYCOL, STEARYL STEARATE, AMINOMETHYL PROPANOL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, GALACTOARABINAN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM DEHYDROACETATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, LECITHIN, C11-15 PARETH-7, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, BHT

ICY GLAZE LIP GLOSS
POLYBUTENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, NEOPENTYL GLYCOL DIPELARGONATE

RADIANCE PEEL FACE MASK 
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, AQUA, SUCROSE PALMITATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, C12-13 ALKYL LACTATE, BENTONITE, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, OLIVE OIL DECYL ESTERS, CITRIC ACID, HYDRATED SILICA, DEHYDROACETIC ACID, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, LACTIC ACID, SQUALENE, CHLORELLA, VULGARIS EXTRACT, MARIS SAL, CI 15985, TOCOPHEROL

GOLDEN SECRET SHEET MASK
AQUA, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PANTHENOL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, HYDROXYACETOPHENONE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE
ROSSPOLYMER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, TROMETHAMINE, CAPRYLYL GLYCOL, MICA, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CI 77891, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI77491, SODIUM HYALURONATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, PHENOXYETHANOL, ARBUTIN, TOCOPHEROL, TRANEXAMIC ACID

GLOW UP SERUM 
AQUA, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CETEARETH-20, POLYSORBATE 20, CI77891, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROXYACETOPHENONE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, EVODIA RUTAECARPA FRUIT EXTRACT, CETETH-20, PANTHENOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CI 77491, SODIUM PHYTATE, ADENOSINE, ASCORBYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 60, SODIUM CITRATE, SORBITAN ISOSTEARATE, TIN OXIDE

AMICI PERFUME
ALCOHOL DENAT, AQUA, PARFUM, PPG-15 STEARYL ETHER, LINALOOL, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL

SENSO PERFUME
ALCOHOL DENAT. AQUA PARFUM PPG-15 STEARYL ETHER BENZYL SALICYLATE HEXYL CINNAMAL LINALOOL BENZYL ALCOHOL LIMONENE HYDROXYCITRONELLAL GERANIOL CINNAMYL ALCOHOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE EUGENOL CITRONELLOL BENZYL BENZOATE CINNAMAL

SENTEUR DE CAIA PERFUME
PARFUM, AQUA, PPG-15 STEARYL ETHER, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, GERANIOL

LA NUIT PERFUME
ALCOHOL DENAT
PARFUM
AQUA
PPG-15 STEARYL ETHER
BENZYL SALICYLATE
LINALOOL
ALPHA-ISOMETHYL IONONE
GERANIOL
LIMONENE 
HEXYL CINNAMAL
BENZYL BENZOATE
CITRAL

Andre kjøpte også:

THAT DEWY LOOK
THAT DEWY LOOK
Setting Spray
NOK225
Kjøp
Bestselger
THAT EXTRA HYDRATION
THAT EXTRA HYDRATION
Setting Spray
NOK225
Kjøp
Bestselger
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
BIBBZ BOOM BOOM LASHES
NOK225
Kjøp
Bestselger
PERFECT BLENDER
PERFECT BLENDER
Makeup Sponge
NOK95
Kjøp
Bestselger
CLASSY
CLASSY
Face Palette
NOK395
Kjøp
Bestselger
THAT EXTRA HOUR
THAT EXTRA HOUR
Setting Spray
NOK245
Kjøp
SPACE INTENSE
SPACE INTENSE
Mascara
NOK225
Kjøp
Bestselger
HANDLE WITH HAIR - PINK
HANDLE WITH HAIR - PINK
NOK95
Kjøp

anmeldelser

12 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

11/11/2022

Linnea, Verifisert kunde

Kjempebra, gleder meg til jul

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme

21/10/2022

M, Verifisert kunde

Uten å røpe for mye så var dette virkelig en flott kalender som jeg er veldig fornøyd med 😍 Så mye fint med både noe fullsize og noe mini, helt perfekt! Well done, anbefaler virkelig 👏🏻

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme

18/10/2022

Emilie, Verifisert kunde

Denne julekalenderen er en fantastisk måte for meg å teste mer av Caias produkter. Har smugtittet litt og er veldig fornøyd med det jeg har sett. Utrolig morsomt at det også fulgte med en parfyme. Veldig god duft på denne!

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme
Vise fler

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle