• Hva er forskjellen mellom Next Level Mascara og de andre mascaraene fra CAIA? 
  Mascaraen har en silikonbørste akkurat som Waterproof Mascara og Vanz Va Va Volume. Next Level har en unik formel som er bra for fete øyelokk. Mange vannfaste mascaraer og andre long lasting mascaraer inneholder olje for å tåle vann, dette kan være problematisk hvis du har oljete øyelokk fordi olje løser opp olje. Next Level inneholder ingen olje, men har en unik sammensetning av ingredienser som tåler lange dager. Vippene blir lange og separerte mens børsten gjør det enkelt å påføre ønsket mengde produkt på både øvre og nedre vipper.

 • Er Blush Stick matt eller skimrende? 
  Cupcake Glaze og Berry Smoothie inneholder skimmer, mens Cotton Candy og Sweet Craving ikke gjør det. Alle har en kremet formel som gjør at ingen av dem ser matte ut når de påføres, men alle nyanser gir en fin glød.

 • Jeg har Sassy Face Palette, er rougen som den matte rougen i enkeltforpakning? 
  Våre Matte Blushes har en ny formel som inneholder kakaofrøsmør, mangofrøsmør og cupuaçussmør. Formelen er dermed ikke den samme som blushen i ansiktspalettene. Den matte blushen smelter når den kommer i kontakt med huden din for et matt resultat uten å se tørr ut. 

 • Blir de rosa F05- og F06-børstene etterfylt når de er utsolgt? 
  Nei, de er begrenset opplag.

 • Hvordan påføres glow primer for best mulig resultat? 
  For å oppnå best resultat anbefaler vi at du påfører primeren med hendene. Start gjerne med et lag That Extra Hydration hvis huden føles tørr. Når primeren er påført, vent til den tørker før du fortsetter med resten av sminkerutinen din.

 • Hvilken sminkekost bør jeg bruke til Blush Stick? 
  Vi anbefaler en kompakt sminkekost ved påføring. F03 og F06 er perfekte å påføre og blende med.

 • Hvilken sminkekost bør jeg bruke til Matte Blush? 
  Vi anbefaler en myk sminkekost for et naturlig resultat, F05 er perfekt for dette. Er du ute etter et mer pigmentert resultat anbefales F03 eller F06.

 • Hvordan påfører jeg Blush Stick? 
  Påfør produktet med en sminkekost eller direkte på huden. Produktet har en kremet formel som er lett å blende ut.

 • Hvordan påfører jeg Matte Blush? 
  Bruk favorittkosten din og påfør ønsket mengde på kinnene. Husk at produktet er høypigmentert, vi anbefaller derfor å bygge opp til ønsket resultat med litt produkt om gangen.

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle