CAIAs leppeblyanter –Finn en ny leppeblyant i dag | CAIA Cosmetics

LEPPEBLYANTER

Med en god leppeblyant kan du variere dagens look på flere måter. Tegn opp leppenes konturer for et mer markert resultat, eller legg den over hele leppene for å få mer farge. Du bestemmer selv hva som passer best for deg. Våre leppeblyanter er kremete og fuktighetsgivende, slik at de er enkle å bruke.

BIANCA
Lip Pencil
NOK125
Kjp
LOVISA
Lip Pencil
NOK125
Kjp
LAGUNA
Lip Pencil
NOK125
Kjp
SPRINGBROOK
Lip Pencil
NOK125
Kjp
YOSEMITE
Lip Pencil
NOK125
Kjp
SONORAN
Lip Pencil
NOK125
Kjp
BRYCE
Lip Pencil
NOK125
Kjp
MOJAVE
Lip Pencil
NOK125
Kjp
SOCAL
Lip Pencil
NOK125
Kjp
COLORADO
Lip Pencil
NOK125
Kjp
STUNNING LIP KIT
Lipsticks & Lip Pencils
NOK545 NOK640
DELICATE LIP KIT
Lipsticks & Lip Pencils
NOK545 NOK640
BLYANTSPISSER
NOK70
Kjp
MATTE LIPSTICK x LIP PENCIL
Matte Lipstick & Lip Pencil
NOK275 NOK320

CAIAs leppeblyanter 
Leppeblyantene våre er lette å påføre og myke på leppene dine, samtidig som de er følsomme, kremete og fuktighetsgivende. Leppeblyantene inneholder en vegansk formel som stimulerer kollagenet i leppene og beskytter mot frie radikaler. 
Leppeblyanten gir en jevn og dekkende farge og gjør det enkelt å få presise linjer. 
Når vi presenterer leppeblyantene våre, har vi valgt å vise produktet på to forskjellige modeller for å demonstrere hvordan fargen kan variere fra hvordan den vil se ut på akkurat deg. Det skyldes blant annet forskjeller i hudtone, leppefarge og lys. 

CAIAs leppeblyanter: 

  • Veganske 
  • Kremete 
  • Fuktighetsgivende 
  • Fleksible 
  • Cruelty Free 
  • Gratis frakt over 500 kr 

Hva bruker man leppeblyanten til 
En leppeblyant kan ha flere funksjoner og bruksområder. Du kan enten bruke den langs leppekanten for å fremheve formen på leppene og leppestiften, eller så kan du dekke leppene helt med den, enten alene for å få et matt resultat eller som et underlag før du skal legge på vanlig eller flytende leppestift. 

Vil du skape en illusjon av fyldigere lepper? Prøv å tegne litt utenfor leppekanten. Siden leppeblyantene våre er matte, er det enklere å få presise linjer når du tegner med dem – særlig når du bruker dem utenfor leppekanten. Bare fantasien setter grenser! 

Miks og match 

Hvilke leppeblyanter passer sammen med hvilke leppestifter? 

Epic Babe - Sonoran & Mojave 

Honey Elixir - Bryce 

Lyric Lips - Mojave 

Fling Kiss - Colorado 

Red Alert - Redwood 

Obsessed Red - Grand Canyon 

Hvilke leppeblyanter passer sammen med hvilke flytende leppestifter? 

My Darling - Socal 

Unique Angel - Mojave 

Pretty Nice - Bryce 

Very Me - Colorado 

Påføring 
For å få et jevnt og mer holdbart resultat kan det være lurt å skrubbe leppene før du tar på sminken, for å få bort døde hudceller og tilføre fuktighet. 

Deretter kan du ta på leppeblyant og vanlig eller flytende leppestift. 


Vanskelig å bestemme seg?
Har du vanskelig for å bestemme deg for bare en eller to farger? Da kan du benytte anledningen til å få en fin fargeskala med leppeblyant-settet vårt – så kan du variere farge etter anledning og humør! I settet har vi samlet alle de syv leppeblyantene våre til en rimeligere pris for deg. 


Savner du en farge? 
Savner du en farge blant leppeblyantene våre? Du er alltid hjertelig velkommen til å skrive til oss på info@caiacosmetics.com hvis du savner en farge. Vi hører gjerne hva du har å si!

Vil du få tips til ulike looks? 
Gå inn og ta en titt på Instagram, IGTV og YouTube-kanalen vår. Der presenterer vi forskjellige looks og tutorials med makeup-artistene våre for å inspirere deg og gi informasjon om hvordan du får mest mulig ut av produktene våre. Alt fra hvilke farger som er fine sammen, når du skal bruke hvilken kost og til hvilke produkter, og hvordan du legger på ulike produkter – alt for at du skal få best mulig resultat. Tips, tips, tips!

Leppeblyanter

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett handle