MAJKEN HENÆS

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til.
MAJKEN HENÆS

MAJKEN HENÆS

Ved lanseringen av våre maskaraer Bibbz Boom Boom Lashes og Vanz Va Va Volume ble det utlyst en konkurranse der følgerne våre skulle skape en look med våre produkter. Vi fikk inn utrolig mange flotte bilder, og vi vil takke alle som deltok i konkurransen. 
To kule vinnere ble kåret - her er MAJKEN HENÆS.

Fortell litt kort om deg selv og din interesse for skjønnhet?
Jeg heter Majken, er 28 år og alenemor til Charlie på seks og et halvt. Jeg har jobbet innenfor skjønnhetsbransjen med sminke og hudpleie i fem år, men har nettopp flyttet til Oslo for å studere salgsledelse og markedsføring. Jeg er en skikkelig hudpleienerd og elsker alt som finnes av serum og ansiktsmasker.

Hva er dine tre beste makeup-tips?
– Peel huden 1–3 ganger i uken, avhengig av hudtype.
– Fukt huden! Uansett om huden er tørr, fet eller kombinert, liker den fuktighet. Ikke et vondt ord om primere, men ingen primer i verden får sminken til å sitte så jevnt og holdbart som en fuktet hud.
– Våg å eksperimentere! Bland litt olje i dagkremen, bruk rougen som øyenskygge eller ta litt av den flytende highlighteren i foundationen.

Har du noe skjønnhetsknep du gjerne vil dele?
Hvis du har glisne øyenvipper eller vil skape en illusjon om fyldigere og tettere vipper – begynn å markere vippekanten! Det er fort gjort, men utgjør en stor forskjell.  Dette er også et godt tips til deg som bruker løsvipper, men synes det er vanskelig å få vippene tett inntil dine egne naturlige vipper.

Tre produkter du ikke kan leve uten?
Nummer én er min facemist med spf 50. Ellers er to store favoritter lett fargede dagkremer og en god bronzer. Jeg elsker et naturlig utseende til hverdags.

Har du noen tips om hvordan man tar vare på sin indre skjønnhet?
Sov mye og drikk mye vann. Det lyder enkelt og kjedelig, men søvn er så utrolig mye viktigere enn hva mange tror.

Hvor finner du inspirasjon?
Jeg elsker kvinner som tør å bryte normer og gå sine egne veier, og får mye inspirasjon og energi gjennom å følge selvstendige kvinner i forskjellige sosiale kanaler.

Hva er din favoritt blant CAIAs produkter?
Jeg har mange! Jeg er helt vill etter Vanz Va Va Volume; den er helt perfekt for mine vipper som er veldig lange og tynne. Jeg får adskilte og superlange vipper med et helt sykt volum! Jeg synes også den sitter godt utover dagen, og det er viktig for meg siden jeg er veldig aktiv.
En annen favoritt er ansiktspaletten Classy. Jeg hadde aldri trodd at en varm highlighter skulle passe for meg, men Classy er virkelig helt magisk.
Min siste favoritt er kosten F02. Jeg sier bare, kjøp den og hiv alle andre kontureringskoster; denne er den eneste du trenger!

Hvilke CAIA-produkter har du brukt på bildene?
Vanz Va Va Volume
Bibbz Signature Eye Palette 
Classy
Ultimate Brush Kit - Eyes 
Ultimate Brush Kit - Face

Nyeste

MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKKEL 1 AV 1.1  | Vis alle 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle