KAROLNA GRICIUTE

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til.
KAROLINA GRICIUTE

KAROLINA GRICIUTE

Karolina Griciute kommer fra Ålesund og er selvlært innenfor makeup. Med sine 590 000 følgere på Instagram og 200 000 abonnenter på Youtube er hun i dag et av Nordens største forbilder innenfor skjønnhet.

Karolina er en stor begavelse, og hennes arbeid inspirerer mange tusen makeup-elskere hver eneste dag.

Hun skaper alt fra enklere, naturlige resultater til utrolig avanserte kreasjoner når hun arbeider for å vise sine følgere vei i skjønnhetsjungelen. Vi elsker å følge Karolinas innlegg på Instagram og la oss forføre av hennes høykvalitetsvideoer på Youtube.

Vi synes hun er en skikkelig inspirerende jente som vi ser opp til, og derfor er vi ekstremt glade og stolte over å kunne presentere vår neste CAIA Queen – Karolina Griciute!

  

  

Hei Karolina! Kan du fortelle litt om deg selv og interessen din for skjønnhet?

Hei hei! Jeg er 23 år, bor i Ålesund sammen med min samboer Aleksander og vår lille hund Bailly. Jeg kan ikke si jeg alltid har vært interessert i sminke, for jeg begynte ikke å sminke meg før ganske sent, og den store interessen for sminke kom plutselig for noen år siden. Jeg innså at det er så utrolig mye man kan gjøre med sminke, og hvor kreativt det faktisk kan være.

Hva inspirerer deg i arbeidet?

Jeg får veldig mye inspirasjon fra naturen. Alle fargene og blomstene som er skapt naturlig, er så fascinerende. Jeg henter også mye inspirasjon fra filmer!

Du har den fantastiske muligheten til å få arbeide med det som er din store lidenskap – hva er det morsomste ved arbeidet ditt?

Å, det er så mye! Det beste må være å ha muligheten til å holde på med det jeg elsker, men selvsagt også muligheten til å være kreativ og å følge ideer fra fantasi til virkelighet.

Hva jobber du med akkurat nå? Har du noe spennende du vil dele med alle CAIA-er der ute?

Jeg har allerede begynt planlegging til Halloween, og i år skal jeg virkelig utfordre meg selv. Halloween er jo den eneste anledningen man har til å være så crazy man bare vil med utkledning og sminke, så det blir bare sååå gøy!

Hva er dine tre absolutt beste makeup-tips?

Tips nr 1: Aldri bry deg om hva andre mener; smink deg akkurat slik du selv vil. Vil du ha knallrøde lepper og sotede øyne hver dag, så går du for det. Vil du ha kun maskara og lipgloss, så går du for det. Det finnes ingen regler, og det elsker jeg.

Jeg elsker også å blande serum i foundation. Da har du plutselig en superfin og ikke minst pleiende foundation.

Jeg liker også å bruke rougen jeg har lagt på kinnene, på øynene også. Det skaper så fin harmoni i looken og ser veldig søtt ut. 
 

Nevn tre produkter du ikke kan klare deg uten.

Farget dagkrem, bronzer og brow gel! Jeg elsker den naturlige stilen til hverdags, og disse tre produktene må jeg ha tilgjengelig til enhver tid. Og takket være bronzeren kan jeg ha en «solkysset glød» selv midt i vintermørket.

I 2016 laget du en video, Am I pretty now? som fikk oppmerksomhet blant annet i «Daily News» – fortell litt om den videoen.

Det var en veldig spontan video som jeg lagde på en halvtimes tid. Det var på den tiden det var mye snakk om fillers og plastisk kirurgi. Jeg så utrolig mange unge jenter strebe etter utseendet til kjendiser og bloggere som hadde brukt tusenvis av kroner på utseendet sitt, og det gjorde meg fryktelig trist.

Så det var den følelsen som resulterte i at jeg lagde den videoen. Jeg ville rette søkelyset mot det og prøve å nå ut til disse jentene som følte seg usikre, og vise dem at de ikke er alene.

Jeg hadde rundt 10 000 følgere da jeg la ut den videoen, og dagen etter hadde jeg over 100 000. Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle nå ut til så mange som følte seg presset til å se perfekte ut.

Har du noen tips om hvordan man tar vare på sin indre skjønnhet?

Det er nok det det eldste tipset som finnes, men «vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg».

  
Karolina har lagt på Mykonos fra Bibbz Signature Eye Palette som underlag over hele øyelokket. Deretter har hun lagt Santa Teresa og Tokyo i globallinjen. St. Barth er påført midt på øyelokket, og Marrakech og Paris ytterst. Avslutningsvis er Ibiza lagt under brynet og innerst i øyekroken. På leppene har hun Liquid Lip - fargen My Darling. Ultimate Brush Kiter brukt til påføringen av alle skygger.

Hvilke er dine favoritter av CAIAs fire Liquid Lipsticks?

Mine favoritter må være My Darling og Unique Angel. De er akkurat min type farger som går sammen med alt!

Hvilke skygger inngår i din favorittlook med Bibbz Signature Eye Palette?

Jeg er helt forelsket i St. Barth! Så utrolig nydelig farge og skikkelig godt pigmentert.

Hvilke farger fra paletten ville du bruke til henholdsvis en fin hverdagslook og den ultimate festlooken?

Til en hverdagslook ville jeg kun brukt Stockholm for å definere og London for glød.

Til en festlook ville jeg selvfølgelig brukt favoritten min St. Barth, og kanskje litt Marrakech for ytterligere dybde.

Til slutt: Har du noe du gjerne vil si til alle CAIA-er?

Bare vær deg selv og gjør akkurat det du selv vil og ønsker. Livet er for kort, og det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort.

Tusen takk for praten, Karolina! Vi synes du er et flott forbilde, og vi på CAIA Cosmetics ønsker deg lykke til i fortsettelsen.

Nyeste

MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKKEL 1 AV 1.1  | Vis alle 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle