KENZA ZOUITEN SUBOSIC

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til.
KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Kenza Zouiten Subosic er en av Nord-Europas sterkeste påvirkere. Hun har en superpopulær blogg på www.kenzas.se og har nesten 2 millioner følgere på Instagram. Men det slutter ikke der. Kenza er også en av grunnleggerne og eierne av det digitale motehuset Ivyrevel (www.ivyrevel.com), som har gjort kjempesuksess i de senere år.

De siste ukene har Kenza åpnet seg og blitt mer privat enn noen gang før. Hun har fortalt om utfordringene med å bli gravid og lykken hun og Aleks (Kenzas mann) føler nå som de går inn i neste fase av graviditeten.

Kenza inspirerer oss hver uke og har et hjerte av gull. Vi er derfor utrolig stolte over at vi fikk en prat med Kenza og at hun er vår CAIA Queen!

 

Gratulerer så mye med graviditeten, Kenza! Hvordan føles det?

Takk! Det føles helt fantastisk! Har aldri vært lykkeligere enn jeg er akkurat nå.

Vi vet jo at du har kjempet hardt og gjennomgått IVF-behandlinger. Men til slutt lyktes dere med å bli gravid på naturlig måte. Når torde du puste ut og føle deg lykkelig?

Jeg vet ikke om jeg har tort å puste ut riktig ennå. Kanskje tør jeg det først når den lille babyen blir lagt på brystet mitt? Men da vi var kommet forbi uke 13 og testene, våget jeg å tro på det litt mer. Og det føles det mer og mer virkelig for hver dag, og jo mer jeg kjenner til barnet, desto mer forstår jeg at det er et lite liv der inne.

Hva blir det første du kommer til å kjøpe til den lille?

Vi har bare kjøpt et par bodyer så langt, men snart skal vi begynne å se på vogn, og det gleder jeg meg veldig til!

Hva tror du kommer bli den største forandringen i ditt og Aleks’ liv?

Den største forandringen blir nok at man ikke lenger er nummer én. Fra og med det øyeblikket barnet fødes, har vi et annet lite menneske å sette foran oss selv og ta vare på, og det er et stort ansvar. Den andre forandringen er at vi blir en familie. Min helt egen familie. Wow.

Hvordan tror du at du kommer til å bli som mamma?

Jeg tror jeg kommer til å bli en morsom mamma, veldig kjærlig og kanskje en smule for overbeskyttende, hehe. Min viktigste oppgave blir å sørge for at barnet vårt alltid føler seg trygg og elsket.

Du jobber som påvirker og er drivkraften bak moteselskapet Ivyrevel. Hvordan er det å kle seg og fortsatt inspirere når kroppen forvandles som den gjør under en graviditet?

Det er temmelig vanskelig! Spesielt fordi det er vinter og kaldt. Akkurat nå bor jeg i mammaleggings og Uggs, hehe. Ser frem til å få kle meg litt stiligere til våren, i ribbestrikkede kjoler og andre plagg som fremhever magen.

Har du noen planer om mamma- eller babyklær?

Dessverre ikke; det er litt vanskelig med lange produksjonstider på klær. Men man skal aldri si aldri!

Har du fått den berømte graviditetsgløden som alle snakker om?

Mjaaa, jeg vet ikke riktig, men jeg kan si så mye som at da jeg kastet opp i seks uker, var det i hvert fall ingen glød å se, haha! Men nå får jeg høre at jeg stråler, men jeg tror heller det er lykken som skinner igjennom.

Hvordan sminker du deg til hverdags kontra til fest? Er sminke og skjønnhet noe du bruker tid på?

Til hverdags går jeg som regel uten sminke, satser i stedet på fuktighet og glød, men til fest elsker jeg å kjøre på bronseaktige skygger, solkyssede kinn og lange vipper. Jeg bruker ganske mye tid på skjønnhet, elsker å få en spraytan om vinteren, og både finger- og tånegler er alltid perfekt lakket med gelélakk. Kan heller ikke klare meg uten fuktighetskremene og oljene mine, får panikk om huden føles tørr.

Hva gjør du for din indre skjønnhet? Meditasjon, yoga, grønne smoothier?

Jeg prøver å få i meg næringsrik mat med vitaminer og alt det der, drikker mye vann, og trener. Kanskje ikke så mye nå under graviditeten, men ellers, så! Var også flink til å meditere før, men nå er det blitt en stund siden.

Har du noe skjønnhetsknep du vil dele med andre?

Bland litt ansiktsolje i dagkremen, og gjerne også litt flytende highlighter. Det blir glow deluxe.

Hva har du alltid med deg i vesken (som gjelder skjønnhet)?

Faktisk bare noe som gir fuktighet til leppene. Spesielt nå om vinteren blir de utrolig tørre og sprekker opp hvis jeg ikke smører dem med jevne mellomrom.

Takk for praten, og lykke til med babyen!

Nyeste

MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKKEL 1 AV 1.1  | Vis alle 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle