BIANCA INGROSSO

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til.
BIANCA INGROSSO

BIANCA INGROSSO

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til. Først ute er ingen ringere enn en av CAIAs grunnleggere, Creative Director Bianca Ingrosso.
Bianca, fortell om ditt nye varemerke, CAIA Cosmetics!

– JA! CAIA er noe mer enn bare et sminkevaremerke. CAIA er også som en rollemodell, et kvinnelig forbilde som på mange måter er blitt som en følgesvenn for meg. Hver gang jeg skal ta en beslutning, spør jeg meg selv hva CAIA ville ha gjort hvis hun var i mitt sted. Det kan dreie seg om alt fra viktige forretningsmessige beslutninger til hvilken smak hun ville ha valgt på en milkshake en helt vanlig torsdag. Jeg er åpenbart blitt totalt besatt av CAIA! Hun er blitt mitt alter ego.


Er CAIA en jente som finnes i virkeligheten?

– Hvis hun finnes, skulle jeg virkelig ha likt å treffe henne, haha! Hun er en sånn jente som jeg vil feste med hele natten, eller bare henge hjemme og ta det med ro. Hva man enn gjør sammen med henne, så har man det kjempekult. Vi skulle trene sammen, og både le og gråte hos hverandre. Hun er en jente som løfter andre jenter, hun er sjenerøs og spontan, men samtidig skarp. Hun er snill og inkluderende. Hun er liksom en sånn jente som man kan være borte fra i flere år, men når man så treffer henne igjen, føles det som om man aldri har vært borte fra hverandre. Hun er fryktelig smart, men samtidig helt sprø. Sykt inspirerende, rett og slett!

Helt siden du var liten, har du hengt med moren din på teatre og konserter rundt omkring i Sverige, og har siden blitt fascinert av sminke. Hvordan har det inspirert deg?

–  Jeg elsket å sitte og leke med produktene til mammas makeupartister, og det var utrolig spennende for en liten jente å få se hvordan mennesker kunne forvandles til prinsesser, trær eller Pippi Langstrømpe ved hjelp av pensler og farge. Jeg hjalp til med alt fra å vaske pensler til å frisere parykker, og jeg kunne tilbringe timer med å rydde på alle sminkebordene. Jeg begynte å hjelpe mamma med hennes sminke og da jeg var 8 år, ettersom hun ALLTID var sent ute, haha.

Jeg begynte selv å bruke sminke ganske tidlig, og kan, akkurat som da jeg var yngre, tilbringe timer foran speilet ved sminkebordet når jeg prøver nye produkter og stiler. Jeg elsker det! Og jeg har gjerne noen av favoritt-youtuberne på i bakgrunnen som inspirasjon: Nikki Tutorilas, Jaclyn Hill, Jeffery Star eller Desi Perkins.

Hva er det du liker så godt med sminke?

– Det er kanskje ikke mange som faktisk vet hvor gal jeg er når det gjelder sminke. Å legge den riktig er min absolutt største lidenskap i livet, og det har alltid vært min største drøm å få skape et sminkevaremerke helt på min egen måte. Jeg elsker ikke bare å skape, men lar meg også fascinere av produktenes funksjoner, mystikken rundt forskjellige varemerker og produktenes design. Det er en endeløs verden!

Hvor får du inspirasjonen fra?

– Jeg har alltid funnet sterke og selvstendige kvinner enormt inspirerende, og jeg har vært så heldig å få vokse opp med sterke kvinner rundt meg. Alle kreative mennesker: makeupartister, dansere, koreografer, produsenter, mammas venner, inngiftede svigerinner, jentekompisene til brødrene mine og deres venninner som har funnes i livet mitt. Mine egne jentekompiser også, så klart, venner som alltid har stilt opp når livets berg-og-dal-bane har gått både opp og ned. Men den som gjennom hele livet alltid har vært og fortsatt er min største inspirasjonskilde, den som alltid har støttet meg også de gangene jeg ikke har fortjent det, og den som alltid har elsket meg betingelsesløst, er min kjære mamma.
CAIA kommer ganske enkelt fra det som har inspirert og inspirerer meg i mitt liv!

Selv om du er en stor del av CAIA, er du ikke alene om det. Sammen med tre partnere eier du selskapet Beauty Icons AB, som står bak det nye sminkemerket. Fortell om hvem de er.

– Jeg har vært så heldig å få slå meg sammen med noen herlige partnere, Jesper og Mikael, som har jobbet med produksjon og merkevarebygging innenfor skjønnhetsbransjen i over 15 år, og min manager Vanessa Lindblad er også med på reisen.

Hva er din rolle på CAIA?

– Jeg er Creative Director, og vi samarbeider med verdens fremste produsenter av farget kosmetikk. De fabrikkene som produserer CAIA, produserer de fleste av de mest eksklusive sminkevaremerkene som selges på de fineste varehusene rundt om i verden. Jeg har det siste ordet når det gjelder alt fra hvilke nye produkter vi skal utvikle til hvilken design de skal ha. Jeg er rett og slett sjefen!

Hva er det som gjør CAIA så fantastisk?

– CAIA står for en førsteklasses kvalitet, og vi firer aldri på kravene! Partnerne mine og jeg er fullstendig enige om at vi skal levere helt fantastiske produkter og opplevelser til kundene våre. Jeg lover dere at når dere kjøper produkter fra CAIA, så får dere ikke bare det beste markedet har å by på. Dere får også en del av våre sjeler og hjerter!


Takk for praten, Bianca.

Nyeste

MAJKEN HENÆS
2019-11-06
JOHANNA SWARTSWE
2019-09-17
KAROLINA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKKEL 1 AV 1.1  | Vis alle 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle