CAIA QUEENS

CAIA QUEENS

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til.
KAROLNA GRICIUTE

KAROLNA GRICIUTE

Karolina Griciute kommer fra Ålesund og er selvlært innenfor makeup. Med sine 590 000 følgere på Instagram og 200 000 abonnenter på Youtube er hun i dag et av Nordens største forbilder innenfor skjønnhet.

Karolina er en stor begavelse, og hennes arbeid inspirerer mange tusen makeup-elskere hver eneste dag.

Hun skaper alt fra enklere, naturlige resultater til utrolig avanserte kreasjoner når hun arbeider for å vise sine følgere vei i skjønnhetsjungelen. Vi elsker å følge Karolinas innlegg på Instagram og la oss forføre av hennes høykvalitetsvideoer på Youtube.

Vi synes hun er en skikkelig inspirerende jente som vi ser opp til, og derfor er vi ekstremt glade og stolte over å kunne presentere vår neste CAIA Queen – Karolina Griciute!

  

  

Hei Karolina! Kan du fortelle litt om deg selv og interessen din for skjønnhet?

Hei hei! Jeg er 23 år, bor i Ålesund sammen med min samboer Aleksander og vår lille hund Bailly. Jeg kan ikke si jeg alltid har vært interessert i sminke, for jeg begynte ikke å sminke meg før ganske sent, og den store interessen for sminke kom plutselig for noen år siden. Jeg innså at det er så utrolig mye man kan gjøre med sminke, og hvor kreativt det faktisk kan være.

Hva inspirerer deg i arbeidet?

Jeg får veldig mye inspirasjon fra naturen. Alle fargene og blomstene som er skapt naturlig, er så fascinerende. Jeg henter også mye inspirasjon fra filmer!

Du har den fantastiske muligheten til å få arbeide med det som er din store lidenskap – hva er det morsomste ved arbeidet ditt?

Å, det er så mye! Det beste må være å ha muligheten til å holde på med det jeg elsker, men selvsagt også muligheten til å være kreativ og å følge ideer fra fantasi til virkelighet.

Hva jobber du med akkurat nå? Har du noe spennende du vil dele med alle CAIA-er der ute?

Jeg har allerede begynt planlegging til Halloween, og i år skal jeg virkelig utfordre meg selv. Halloween er jo den eneste anledningen man har til å være så crazy man bare vil med utkledning og sminke, så det blir bare sååå gøy!

Hva er dine tre absolutt beste makeup-tips?

Tips nr 1: Aldri bry deg om hva andre mener; smink deg akkurat slik du selv vil. Vil du ha knallrøde lepper og sotede øyne hver dag, så går du for det. Vil du ha kun maskara og lipgloss, så går du for det. Det finnes ingen regler, og det elsker jeg.

Jeg elsker også å blande serum i foundation. Da har du plutselig en superfin og ikke minst pleiende foundation.

Jeg liker også å bruke rougen jeg har lagt på kinnene, på øynene også. Det skaper så fin harmoni i looken og ser veldig søtt ut. 
 

Nevn tre produkter du ikke kan klare deg uten.

Farget dagkrem, bronzer og brow gel! Jeg elsker den naturlige stilen til hverdags, og disse tre produktene må jeg ha tilgjengelig til enhver tid. Og takket være bronzeren kan jeg ha en «solkysset glød» selv midt i vintermørket.

I 2016 laget du en video, Am I pretty now? som fikk oppmerksomhet blant annet i «Daily News» – fortell litt om den videoen.

Det var en veldig spontan video som jeg lagde på en halvtimes tid. Det var på den tiden det var mye snakk om fillers og plastisk kirurgi. Jeg så utrolig mange unge jenter strebe etter utseendet til kjendiser og bloggere som hadde brukt tusenvis av kroner på utseendet sitt, og det gjorde meg fryktelig trist.

Så det var den følelsen som resulterte i at jeg lagde den videoen. Jeg ville rette søkelyset mot det og prøve å nå ut til disse jentene som følte seg usikre, og vise dem at de ikke er alene.

Jeg hadde rundt 10 000 følgere da jeg la ut den videoen, og dagen etter hadde jeg over 100 000. Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle nå ut til så mange som følte seg presset til å se perfekte ut.

Har du noen tips om hvordan man tar vare på sin indre skjønnhet?

Det er nok det det eldste tipset som finnes, men «vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg».

  
Karolina har lagt på Mykonos fra Bibbz Signature Eye Palette som underlag over hele øyelokket. Deretter har hun lagt Santa Teresa og Tokyo i globallinjen. St. Barth er påført midt på øyelokket, og Marrakech og Paris ytterst. Avslutningsvis er Ibiza lagt under brynet og innerst i øyekroken. På leppene har hun Liquid Lip - fargen My Darling. Ultimate Brush Kiter brukt til påføringen av alle skygger.

Hvilke er dine favoritter av CAIAs fire Liquid Lipsticks?

Mine favoritter må være My Darling og Unique Angel. De er akkurat min type farger som går sammen med alt!

Hvilke skygger inngår i din favorittlook med Bibbz Signature Eye Palette?

Jeg er helt forelsket i St. Barth! Så utrolig nydelig farge og skikkelig godt pigmentert.

Hvilke farger fra paletten ville du bruke til henholdsvis en fin hverdagslook og den ultimate festlooken?

Til en hverdagslook ville jeg kun brukt Stockholm for å definere og London for glød.

Til en festlook ville jeg selvfølgelig brukt favoritten min St. Barth, og kanskje litt Marrakech for ytterligere dybde.

Til slutt: Har du noe du gjerne vil si til alle CAIA-er?

Bare vær deg selv og gjør akkurat det du selv vil og ønsker. Livet er for kort, og det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man ikke har gjort.

Tusen takk for praten, Karolina! Vi synes du er et flott forbilde, og vi på CAIA Cosmetics ønsker deg lykke til i fortsettelsen.

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

KENZA ZOUITEN SUBOSIC

Kenza Zouiten Subosic er en av Nord-Europas sterkeste påvirkere. Hun har en superpopulær blogg på www.kenzas.se og har nesten 2 millioner følgere på Instagram. Men det slutter ikke der. Kenza er også en av grunnleggerne og eierne av det digitale motehuset Ivyrevel (www.ivyrevel.com), som har gjort kjempesuksess i de senere år.

De siste ukene har Kenza åpnet seg og blitt mer privat enn noen gang før. Hun har fortalt om utfordringene med å bli gravid og lykken hun og Aleks (Kenzas mann) føler nå som de går inn i neste fase av graviditeten.

Kenza inspirerer oss hver uke og har et hjerte av gull. Vi er derfor utrolig stolte over at vi fikk en prat med Kenza og at hun er vår CAIA Queen!

 

Gratulerer så mye med graviditeten, Kenza! Hvordan føles det?

Takk! Det føles helt fantastisk! Har aldri vært lykkeligere enn jeg er akkurat nå.

Vi vet jo at du har kjempet hardt og gjennomgått IVF-behandlinger. Men til slutt lyktes dere med å bli gravid på naturlig måte. Når torde du puste ut og føle deg lykkelig?

Jeg vet ikke om jeg har tort å puste ut riktig ennå. Kanskje tør jeg det først når den lille babyen blir lagt på brystet mitt? Men da vi var kommet forbi uke 13 og testene, våget jeg å tro på det litt mer. Og det føles det mer og mer virkelig for hver dag, og jo mer jeg kjenner til barnet, desto mer forstår jeg at det er et lite liv der inne.

Hva blir det første du kommer til å kjøpe til den lille?

Vi har bare kjøpt et par bodyer så langt, men snart skal vi begynne å se på vogn, og det gleder jeg meg veldig til!

Hva tror du kommer bli den største forandringen i ditt og Aleks’ liv?

Den største forandringen blir nok at man ikke lenger er nummer én. Fra og med det øyeblikket barnet fødes, har vi et annet lite menneske å sette foran oss selv og ta vare på, og det er et stort ansvar. Den andre forandringen er at vi blir en familie. Min helt egen familie. Wow.

Hvordan tror du at du kommer til å bli som mamma?

Jeg tror jeg kommer til å bli en morsom mamma, veldig kjærlig og kanskje en smule for overbeskyttende, hehe. Min viktigste oppgave blir å sørge for at barnet vårt alltid føler seg trygg og elsket.

Du jobber som påvirker og er drivkraften bak moteselskapet Ivyrevel. Hvordan er det å kle seg og fortsatt inspirere når kroppen forvandles som den gjør under en graviditet?

Det er temmelig vanskelig! Spesielt fordi det er vinter og kaldt. Akkurat nå bor jeg i mammaleggings og Uggs, hehe. Ser frem til å få kle meg litt stiligere til våren, i ribbestrikkede kjoler og andre plagg som fremhever magen.

Har du noen planer om mamma- eller babyklær?

Dessverre ikke; det er litt vanskelig med lange produksjonstider på klær. Men man skal aldri si aldri!

Har du fått den berømte graviditetsgløden som alle snakker om?

Mjaaa, jeg vet ikke riktig, men jeg kan si så mye som at da jeg kastet opp i seks uker, var det i hvert fall ingen glød å se, haha! Men nå får jeg høre at jeg stråler, men jeg tror heller det er lykken som skinner igjennom.

Hvordan sminker du deg til hverdags kontra til fest? Er sminke og skjønnhet noe du bruker tid på?

Til hverdags går jeg som regel uten sminke, satser i stedet på fuktighet og glød, men til fest elsker jeg å kjøre på bronseaktige skygger, solkyssede kinn og lange vipper. Jeg bruker ganske mye tid på skjønnhet, elsker å få en spraytan om vinteren, og både finger- og tånegler er alltid perfekt lakket med gelélakk. Kan heller ikke klare meg uten fuktighetskremene og oljene mine, får panikk om huden føles tørr.

Hva gjør du for din indre skjønnhet? Meditasjon, yoga, grønne smoothier?

Jeg prøver å få i meg næringsrik mat med vitaminer og alt det der, drikker mye vann, og trener. Kanskje ikke så mye nå under graviditeten, men ellers, så! Var også flink til å meditere før, men nå er det blitt en stund siden.

Har du noe skjønnhetsknep du vil dele med andre?

Bland litt ansiktsolje i dagkremen, og gjerne også litt flytende highlighter. Det blir glow deluxe.

Hva har du alltid med deg i vesken (som gjelder skjønnhet)?

Faktisk bare noe som gir fuktighet til leppene. Spesielt nå om vinteren blir de utrolig tørre og sprekker opp hvis jeg ikke smører dem med jevne mellomrom.

Takk for praten, og lykke til med babyen!

BIANCA INGROSSO

BIANCA INGROSSO

Under CAIA QUEENS finner dere intervjuer og reportasjer om interessante kvinner som vi ser opp til. Først ute er ingen ringere enn en av CAIAs grunnleggere, Creative Director Bianca Ingrosso.
Bianca, fortell om ditt nye varemerke, CAIA Cosmetics!

– JA! CAIA er noe mer enn bare et sminkevaremerke. CAIA er også som en rollemodell, et kvinnelig forbilde som på mange måter er blitt som en følgesvenn for meg. Hver gang jeg skal ta en beslutning, spør jeg meg selv hva CAIA ville ha gjort hvis hun var i mitt sted. Det kan dreie seg om alt fra viktige forretningsmessige beslutninger til hvilken smak hun ville ha valgt på en milkshake en helt vanlig torsdag. Jeg er åpenbart blitt totalt besatt av CAIA! Hun er blitt mitt alter ego.


Er CAIA en jente som finnes i virkeligheten?

– Hvis hun finnes, skulle jeg virkelig ha likt å treffe henne, haha! Hun er en sånn jente som jeg vil feste med hele natten, eller bare henge hjemme og ta det med ro. Hva man enn gjør sammen med henne, så har man det kjempekult. Vi skulle trene sammen, og både le og gråte hos hverandre. Hun er en jente som løfter andre jenter, hun er sjenerøs og spontan, men samtidig skarp. Hun er snill og inkluderende. Hun er liksom en sånn jente som man kan være borte fra i flere år, men når man så treffer henne igjen, føles det som om man aldri har vært borte fra hverandre. Hun er fryktelig smart, men samtidig helt sprø. Sykt inspirerende, rett og slett!

Helt siden du var liten, har du hengt med moren din på teatre og konserter rundt omkring i Sverige, og har siden blitt fascinert av sminke. Hvordan har det inspirert deg?

–  Jeg elsket å sitte og leke med produktene til mammas makeupartister, og det var utrolig spennende for en liten jente å få se hvordan mennesker kunne forvandles til prinsesser, trær eller Pippi Langstrømpe ved hjelp av pensler og farge. Jeg hjalp til med alt fra å vaske pensler til å frisere parykker, og jeg kunne tilbringe timer med å rydde på alle sminkebordene. Jeg begynte å hjelpe mamma med hennes sminke og da jeg var 8 år, ettersom hun ALLTID var sent ute, haha.

Jeg begynte selv å bruke sminke ganske tidlig, og kan, akkurat som da jeg var yngre, tilbringe timer foran speilet ved sminkebordet når jeg prøver nye produkter og stiler. Jeg elsker det! Og jeg har gjerne noen av favoritt-youtuberne på i bakgrunnen som inspirasjon: Nikki Tutorilas, Jaclyn Hill, Jeffery Star eller Desi Perkins.

Hva er det du liker så godt med sminke?

– Det er kanskje ikke mange som faktisk vet hvor gal jeg er når det gjelder sminke. Å legge den riktig er min absolutt største lidenskap i livet, og det har alltid vært min største drøm å få skape et sminkevaremerke helt på min egen måte. Jeg elsker ikke bare å skape, men lar meg også fascinere av produktenes funksjoner, mystikken rundt forskjellige varemerker og produktenes design. Det er en endeløs verden!

Hvor får du inspirasjonen fra?

– Jeg har alltid funnet sterke og selvstendige kvinner enormt inspirerende, og jeg har vært så heldig å få vokse opp med sterke kvinner rundt meg. Alle kreative mennesker: makeupartister, dansere, koreografer, produsenter, mammas venner, inngiftede svigerinner, jentekompisene til brødrene mine og deres venninner som har funnes i livet mitt. Mine egne jentekompiser også, så klart, venner som alltid har stilt opp når livets berg-og-dal-bane har gått både opp og ned. Men den som gjennom hele livet alltid har vært og fortsatt er min største inspirasjonskilde, den som alltid har støttet meg også de gangene jeg ikke har fortjent det, og den som alltid har elsket meg betingelsesløst, er min kjære mamma.
CAIA kommer ganske enkelt fra det som har inspirert og inspirerer meg i mitt liv!

Selv om du er en stor del av CAIA, er du ikke alene om det. Sammen med tre partnere eier du selskapet Beauty Icons AB, som står bak det nye sminkemerket. Fortell om hvem de er.

– Jeg har vært så heldig å få slå meg sammen med noen herlige partnere, Jesper og Mikael, som har jobbet med produksjon og merkevarebygging innenfor skjønnhetsbransjen i over 15 år, og min manager Vanessa Lindblad er også med på reisen.

Hva er din rolle på CAIA?

– Jeg er Creative Director, og vi samarbeider med verdens fremste produsenter av farget kosmetikk. De fabrikkene som produserer CAIA, produserer de fleste av de mest eksklusive sminkevaremerkene som selges på de fineste varehusene rundt om i verden. Jeg har det siste ordet når det gjelder alt fra hvilke nye produkter vi skal utvikle til hvilken design de skal ha. Jeg er rett og slett sjefen!

Hva er det som gjør CAIA så fantastisk?

– CAIA står for en førsteklasses kvalitet, og vi firer aldri på kravene! Partnerne mine og jeg er fullstendig enige om at vi skal levere helt fantastiske produkter og opplevelser til kundene våre. Jeg lover dere at når dere kjøper produkter fra CAIA, så får dere ikke bare det beste markedet har å by på. Dere får også en del av våre sjeler og hjerter!


Takk for praten, Bianca.

Nyeste

KAROLNA GRICIUTE
2019-05-23
KENZA ZOUITEN SUBOSIC
2019-02-01
BIANCA INGROSSO
2018-10-26
ARTIKKEL 1 AV 3.1 2 3  Neste »  | Vis alle 

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle