VANZ VA VA VOLUME
VANZ VA VA VOLUME i gruppen ØYNE / MASCARA hos CAIA Cosmetics (CAI117)
VANZ VA VA VOLUME
VANZ VA VA VOLUME
VANZ VA VA VOLUME

VANZ VA VA VOLUME

NOK225
CAIAs innovative maskara sammen med den perfekte børsten er din hemmelighet for sexy glamorøse øyevipper. VANZ VA-VA VOLUME skaper nesten overdrevne vipper og er spesifikt utviklet for deg som har relativt korte egne vipper. Maskaraen forsterker, forlenger og definerer vippene, samtidig som den gir en jevn og fleksibel finish.
Antall: 
  • We did this for us

Den høyteknologiske maskarabørsten er spesialutviklet for å bygge opp vippene når det gjelder både volum og lengde. Børsten har et sylindrisk minihode som består av en hul kam som fylles med maskaraformulering, for maksimal påføring og oppbygging av vippene. Børstens lille hode gjør det også mulig å arbeide vipp for vipp.
Påfør den først på de ytterste vippene, fortsett mot midten og til slutt de innerste vippene. Den spesialutviklede børsten garanterer ekstrem presisjon og lash-by-lash-definisjon.

FUNKSJONER
- Kraftige pigmenter 
- Volum
- Lengde                  
- Definisjon
- Beskytter               
- Spesifikt utviklet for dem med kortere egne vipper
- Minibørstehode for maksimal påføring og presisjon

IngredienserVis ingredienser

ETHYLHEXYL PALMITATE, TALC, OLEYL ALCOHOL, SYNTHETIC BEESWAX, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, SILICA, PPG-3 BENZYL ETHER MYRISTATE, MICA, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, LAUROYL LYSINE, AROMA, C12-15 ALKYL BENZOATE, TRIBEHENIN, CERAMIDE NG, PEG-10 PHYTOSTEROL, PALMITOYL HEXAPEPTIDE-12 +/-: CI 77492, CI 77891, CI 45410, CI 42090

Andre kjøpte også:

anmeldelser

4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

28/09/2019

Julie Verifisert kunde

Med denne maskaraen får man ordentlig svarte øyevipper og løfte vippene. Det som trekker det ned for meg er at det kommer litt for mye produkt ut, så jeg føler den kan klumpe vippene mine noe. Men nå har jeg lange øyevipper og bruker som regel denne oppå en annen maskara for å få en mer intens svart farge på vippene, så det kan være grunnen. Og den er anbefalt til folk med kortere øyevipper. Men et godt produkt

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme

27/06/2019

Mette Sjøflot Verifisert kunde

Dette er den beste mascaraen jeg noen gang har hatt????va va volume. Kommer nok til å kjøpe den igjen. Den gjør det den lover for mine tynne, korte vipper. Passe mengde produkt synes jeg. Legger to lag og de føles helt naturlig uten og bli stive. ANBEFALES??

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme

27/06/2019

Catrine Verifisert kunde

Amazing ???????? Äntligen syns mina fransar på riktigt utan att behöva färga dem ????????

Var denne anmeldelsen nyttig? 0 st 0 st Logg på for å stemme
Vise fler

Mine sider

Glemt passord?

Du har ikke lagt noen varer i handlekurven. Fortsett å handle